Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Καλή η σεζόν μας ως τώρα, ας γίνει καλύτερη μετά τις εθνικές»

Robertson: «Καλή η σεζόν μας ως τώρα, ας γίνει καλύτερη μετά τις εθνικές»

O Andy Robertson σε διεκδίκηση της μπάλας με τους Bernardo Silva και Kevin De Bruyne.

Ο Andy Robertson ήταν ένας ακόμη παίκτης της Liverpool που παραχώρησε δηλώσεις μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Etihad της Manchester City.

O Robbo, μετά τις σχετικές ερωτήσεις πού του έγιναν, έκανε μία γενική ανασκόπηση της μέχρι τώρα σεζόν για την ομάδα μας, και του αγώνα στην έδρα των «Πολιτών».

Πάμε να δούμε τι δήλωσε στο site των Reds:

«Πάντα ‘πεινάμε’ για περισσότερα. Σαν ποδοσφαιριστές, είμαστε πάντα λίγο ‘αχόρταγοί’ για λίγα περισσότερα πράγματα.»

«Όμως κοιτάξτε, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι. Όταν ξεκινήσαμε είχαμε μερικούς τραυματισμούς και χάσαμε παίκτες λόγω του covid, όλοι περίμεναν να εκτροχιαστούμε.»

«Όμως καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερό το ‘πλοίο’ και να πάρουμε κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά στην Ευρώπη.»

«Στην Premier League κατά καιρούς δεν ήμασταν στα καλύτερά μας, όμως πήραμε αποτελέσματα, και γι’ αυτό είμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.»

«Οπότε μακάρι αυτό να συνεχιστεί για καιρό, και μακάρι να συνεχίσουμε να χτίζουμε την αυτοπεποίθηση και τις εμφανίσεις μας.»

«Νομίζω ότι ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας τον τελευταίο καιρό, και μακάρι να γυρίσουμε όλοι γεμάτοι αυτοπεποίθηση από τις εθνικές ομάδες και να συνεχίσουμε την πορεία μας, γιατί είμαστε καλή ομάδα.»

«Ελπίζω να πάμε δυναμικά στη χριστουγεννιάτικη περίοδο γιατί θα είναι πυρετώδης, όμως την έχουμε αντιμετωπίσει καλά τις προηγούμενες χρονιές, και αυτό χρειαζόμαστε και φέτος.»

O Andy Robertson στο Μπέργκαμο.
O Andy Robertson στο Μπέργκαμο.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com