Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το φιλικό με την Blackpool

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το φιλικό με την Blackpool

Η Liverpool επικράτησε νωρίτερα σήμερα με 7-2 της Blackpool σε φιλική αναμέτρηση με τον Jürgen Klopp να έχει πολλούς λόγους να είναι χαρούμενος με την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο.

Ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του στο πρώτο μέρος:

“ Ναι ήταν δύσκολο λόγω της έλλειψης επιθετικότητας που είχαμε και λίγο της έλλειψης θέλησης για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα γκολ που δεχθήκαμε προήλθαν από λάθη, είναι συνηθισμένο για παιχνίδια προετοιμασίας. ”

“ Δεχθήκαμε τα γκολ σε παρόμοιες φάσεις. Χάσαμε την μπάλα κατά την ανάπτυξη και έπειτα βγήκε η αντεπίθεση, ήταν μια καθαρή ευκαιρία δηλαδή. Το γνωρίζουμε και είναι ξεκάθαρο πως δεν πρέπει να το κάνουμε. Πρέπει να το βελτιώσουμε και έχουμε μια εβδομάδα, για να προετοιμαστούμε για μια έντονη εβδομάδα. ”

“ Θα ήθελα να είχα πάντα όλα τα παιδιά φρέσκα και με φρέσκα πόδια, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν και μετά από προετοιμασία. Αυτό κάνουμε εμείς. ”

Για τα δύο γκολ του Minamino σε δύο ματς:

“ Ελπίζω να αποκομίσει πολλά από αυτό. Είναι σημαντικό για τον Taki και σημαντικό για εμάς. Είμαστε όμως όλοι μαζί, οπότε σκέφτομαι την συνολική εμφάνιση. Οι παίκτες ατομικά μπορούν να λάμψουν, όταν όλα δουλεύουν καλά. ”

“ Εμείς πρέπει να κερδίζουμε τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, δεν έχει μεγάλη σημασία ποιος σκοράρει. Για τον Taki όμως ναι, ήταν ωραίες οι τελευταίες επτά μέρες. ” Είπε ο Klopp

Για τον Elliott που άνοιξε λογαριασμό:

“ Είναι στα χέρια του. Ήταν πολύ έντονος, ήταν γρήγορος, προσέφερε διάφορες κινήσεις. Μέσα σε αυτό το μικρό αγόρι είναι playmaker, μπορεί να είναι playmaker, αλλά πρέπει να είναι και εκτελεστής. Πρέπει να είσαι striker, πρέπει να είσαι αμυντικός και όλα τα σχετικά. Ήταν πολύ ωραίο για αυτόν να σκοράρει σήμερα το γκολ. ”

Αν θα μάθει από τον αγώνα ο Billy Koumetio:

“ Φυσικά. Αντιμετωπίσαμε μερικά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ ήρθε από μια φάση, στην οποία δέχθηκε πίεση από έναν πιο έμπειρο παίκτη, ο οποίος ήταν πιο δυνατός εκείνη τη στιγμή. ”

“ Ο Billy έδωσε σούπερ μπαλιές και σούπερ πάσες. Η αμυντική μας γραμμή έπαιξε για πρώτη φορά μαζί και ήταν όλα μια χαρά. ”

“ Υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που νόμιζα πως θα υπήρχε οφσάιντ, αλλά τελικά δεν υπήρχε. Δεν υπήρχε οφσάιντ γιατί δεν βρισκόμασταν σωστά στη γραμμή. Όλα αυτά συμβαίνουν, υπάρχουν μικροπράγματα να μάθει. Είναι 17 ετών και έχει όλη τη ζωή μπροστά του, κάτι που είναι όμορφο. ”

“ Όπως είπα, είναι ένα μεγάλο ταλέντο και είχε συμμετοχή σε μερικές καλές φάσεις. Όχι όμως όταν πιεζόταν. ” Τόνισε ο Klopp.

Για την προετοιμασία που ολοκληρώθηκε:

“ Ήταν όσο το δυνατόν καλύτερα θα έλεγα. Είχαμε πολλές καλές προπονήσεις και θα επωφεληθούμε από αυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν η καλύτερη προετοιμασία που θα μπορούσαμε να είχαμε γιατί δεν μπορούμε να την συγκρίνουμε. ”

Οι Reds σκόραραν 7 φορές σήμερα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com