Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Επέστρεψα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Matip: «Επέστρεψα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν»

Το comeback του μετά τον τελευταίο του τραυματισμό έκανε στο φιλικό με τη Blackpool o Joel Matip, και μετά τη λήξη του μίλησε για αυτό.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας ήταν στα «pits» από τον Ιούνιο λόγω τραυματισμού στο πόδι, και έπαιξε σε όλο το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του Neil Critchley.

Πάμε να δούμε τι είπε μετά το τέλος του αγώνα στο site των Κόκκινων:

«Ήταν ωραίο πού επέστρεψα στο γήπεδο και το να είμαι κατευθείαν στο στάδιο. Ανυπομονώ για τη σεζόν.»

«Φυσικά ξεκίνησαν καλά και μας δημιούργησαν μερικά προβλήματα, όμως αυτή είναι η ουσία της pre-season – πρέπει να μαθαίνεις πράγματα μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά τα πήγαμε πολύ καλύτερα.»

«Μπορείς να μάθεις από κάθε παιχνίδι και από κάθε κατάσταση, ακόμα και αν δεν ξεκινήσεις τέλεια. Πάντα μπορείς να κάνεις το comeback.»

Στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει την πρόοδο του Takumi Minamino, ο οποίος σκόραρε ξανά, μετά το γκολ του στο Community Shield:

«Νομίζω ότι όλοι είναι χαρούμενοι για αυτόν, γιατί δουλεύει τόσο σκληρά όλη την ώρα, και τώρα είχε την επιτυχία του στα παιχνίδια με ορισμένα γκολ.»

«Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.»

Τέλος, έκανε ένα συνολικό σχόλιο για τη φετινή pre-season της Liverpool και τις ιδιαιτερότητές της:

«Ήταν μία ιδιαίτερη pre-season, όμως το ίδιο ισχύει για κάθε ομάδα. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και να το αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.»

O Joel Matip.
O Joel Matip.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com