Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φιλική νίκη με ανατροπή και εφτάρα επί της Blackpool

Φιλική νίκη με ανατροπή και εφτάρα επί της Blackpool

Ιδανικά και με επτάρα έκλεισε τα φιλικά της η Liverpool. Οι Reds επικράτησαν με σκορ 7-2 της Blackpool στο Anfield, αν και είχαν βρεθεί πίσω με 0-2.

Για την ομάδα του Klopp βρήκαν δίχτυα οι Matip, Mane, Firmino, Elliott, Minamino, Origi και van den Berg.
Α’ Ημίχρονο: Με σχηματισμό 4-3-3 και τον Billy Koumetio να ξεκινά ως στόπερ ξεκίνησαν στο φιλικό με την Blackpool οι Reds. Το σκορ άνοιξε από τους φιλοξενούμενους στο 15ο λεπτό με σκόρερ τον Hamilton και μετά από μια όχι ακριβής πάσα του Salah, την οποία δεν ακολούθησε ο Koumetio. Η πρώτη καλή στιγμή για τους πρωταθλητές Αγγλίας ήρθε στο 25′ με σουτ του Firmino που μπλοκαρίστηκε από τον Ekpiteta, για να ακολουθήσει ακόμη μια του Βραζιλιάνου 4 λεπτά αργότερα. Στο 32′ η Blackpool κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Hamilton από τον Alisson, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ Yates για το 0-2 της ομάδας του Critchley. Στο 39′ ο Naby Keita σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας της Blackpool φτάνοντας κοντά στο γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 42′ με κεφαλιά του Joel Matip έπειτα από ασίστ του James Milner.

Β’ Ημίχρονο: Στην επανάληψη οι Reds εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι με όρεξη να πιέσουν και ανατρέψουν το σκορ. Ισοφάρισαν αρχικά με τον Sadio Mane στο 52′, ο οποίος έφτασε στο γκολ μετά από τρεις προσπάθειες και στη συνέχεια, δύο λεπτά αργότερα ο Bobby Firmino με τακουνάκι μετά από σουτ του Minamino διαμόρφωσε το 3-2 για την Liverpool. Στο 62′ οι Adrian, Elliott και Origi αντικατέστησαν τους Alisson, Salah και Mane. Στο 69′ οι Reds σκόραραν και τέταρτο γκολ, το οποίο μάλιστα ήταν το πρώτο του Harvey Elliott με την Κόκκινη φανέλα. Ο νεαρός μέσος εκτέλεσε με αριστερό σουτ τον Maxwell, ενώ χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να σκοράρουν ξανά οι γηπεδούχοι, αυτή τη φορά με τον Takumi Minamino! Ο Firmino βρήκε ιδανικά τον Ιάπωνα μετά από εξαιρετική προσπάθεια, για να γράψει εκείνος το 5-2 με δεξί σουτ. Ο Adrian χρειάστηκε να επέμβει στο 83′ για πρώτη φορά στο ματς, για να απομακρύνει σε κόρνερ μια σέντρα-σουτ. Οι Reds κατάφεραν να φτάσουν και σε έκτο γκολ στο 86ο λεπτό με τον Divock Origi, ο οποίος συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Ο Curtis Jones βρήκε τον Βέλγο με ιδανική σέντρα από τα δεξιά και ο επιθετικός ευστόχησε για το 6-2. Η Liverpool δύο λεπτά αργότερα έφτασε σε ένα ακόμη γκολ με κεφαλιά του Sepp van den Berg από κοντά, μετά από ασίστ του Harvey Elliott!

Η σύνθεση της Liverpool:

Alisson (Adrian 61′), Hoever, Matip (Phillips 45′), Koumetio (Van den Berg 45′), Milner, Fabinho (Jones 45′), Keita, Minamino, Salah (Origi 61′), Mane (Elliott 61′), Firmino.

Έμειναν στον πάγκό: Karius, Clarkson

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο κόντρα στη Leeds για την πρώτη αγωνιστική της Premier League.

Ο Bobby Firmino γράφει το 3-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com