Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιτρέπει στην PL να επιστρέψει τον Ιούνιο η Κυβέρνηση!

Επιτρέπει στην PL να επιστρέψει τον Ιούνιο η Κυβέρνηση!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Κυβέρνησης με την Premier League, την EFL και την αστυνομία, με το το όλο κλίμα να είναι θετικό και όλα να δείχνουν πως το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη θα επιστρέψει τον επόμενο μήνα.

Ο Oliver Dowden εκπροσώπησε την πλευρά της Κυβέρνησης και μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης δήλωσε πως η πόρτα είναι επιστροφής είναι ανοιχτή για το ποδόσφαιρο, αν βέβαια μπορεί αυτό να γίνει με την απαραίτητη ασφάλεια.

Ο Dowden μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης συγκεκριμένα ανέφερε:

“ Συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε και να θέσουμε σε εφαρμογή το πλάνο μας μόνο αν μπορούμε να το κάνουμε με ασφάλεια. Η υγεία των παικτών, των προπονητών και του τεχνικού επιτελείο έρχεται πρώτη. ”

“ Η Κυβέρνηση ανοίγει την πόρτα στο ποδόσφαιρο να επιστρέψει με ασφάλεια τον Ιούνιο. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη για τους οπαδούς και πως θα υποστηριχθεί όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια από τα έσοδα της επανέναρξης. ”

“ Τώρα είναι στο χέρι των ποδοσφαιρικών αρχών να συμφωνήσουν στα πλάνα επιστροφής τους. Υπάρχει η θέληση να το κάνουν για τους οπαδούς τους, την ποδοσφαιρική κοινότητα και το έθνος γενικότερα. Η Κυβέρνηση και το ιατρικό προσωπικό θα συνεχίσουν να προσφέρουν την καθοδήγηση τους και την υποστήριξη τους μέχρι να παρθεί η οποιαδήποτε τελική απόφαση και μπουν τα σχέδια σε εφαρμογή. ”

Έτοιμη να επιστρέψει η Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com