Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σενάριο για μικρότερα ημίχρονα όταν επιστρέψει η Premier League

Σενάριο για μικρότερα ημίχρονα όταν επιστρέψει η Premier League

Όλους τους πιθανούς τρόπους επιστροφής εξετάζει και η Premier League και μεταξύ άλλων σκέφτεται να μειώσει την διάρκεια των ημιχρόνων, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της PFA, Gordon Taylor σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο του BBC.

Αναλυτικά για το θέμα της επανέναρξης είπε:

“ Δεν είναι χαζοί (στην Premier League). Θα βάλουν την ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Υπάρχει ένα πρωτόκολλο που αφορά το συγκεκριμένο θέμα και το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί. Περιέχει συμβουλές από ειδικούς γιατρούς και από ειδικούς γιατρούς που έχει θέσει η κυβέρνηση. ”

“ Θα υπάρξει μία τηλεδιάσκεψη των εμπλεκομένων πλευρών της Premier League την Παρασκευή και αμέσως μετά απ’ αυτό θα πρέπει το πλάνο επανέναρξης θα έχει οριστικοποιηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, όσο πιο γρήγορα γίνεται θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή από παίκτες και προπονητές. ” Είπε ο Taylor.

“ Οι λεπτομέρειες του θα εξεταστούν από κάθε σύλλογο ξεχωριστά. ”

Για το πως μπορεί να επανέλθει το πρωτάθλημα:

“ Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Μίλησε για ένα πρωτόκολλο, το οποίο πρόκειται να βγει. Μίλησα για το μέλλον. ”

“ Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Αυτό που γνωρίζουμε είναι τι προτάσεις έχουν αναφερθεί και την είδες υπάρχουν. Υπάρχει η περίπτωση να επιτρέψουμε περισσότερες αλλαγές ή τα ημίχρονα των παιχνιδιών να μην έχουν διάρκεια 45 λεπτά. ”

“ Έχουν γίνει συζητήσεις για ουδέτερες έδρες. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν δουλευτεί. ”

“ Προσπαθήστε να περιμένετε και να δείτε ποιες είναι αυτές οι προτάσεις, έπειτα έχετε την ευγένεια να αφήσετε στους προπονητές και στους ποδοσφαιριστές να τις εξετάσουν και να καταλήξουν σε μια κοινή άποψη. ”

Ο Gordon Taylor αποκάλυψε τις σκέψεις της Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com