Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Chamberlain: «Η εμπιστοσύνη της ομάδας σήμαινε τα πάντα για εμένα»

Chamberlain: «Η εμπιστοσύνη της ομάδας σήμαινε τα πάντα για εμένα»

Σοβαρό τραυματισμό είχε υποστεί ο Alex Oxlade-Chamberlain στον ημιτελικό του Uefa Champions League με την Roma, αλλά η ομάδα δεν σταμάτησε να τον πιστεύει, κάτι που το έδειξε προσφέροντας του νέο συμβόλαιο τον περασμένο Αύγουστο.

Ήταν μια κίνηση που σήμαινε τα πάντα για τον Άγγλο μέσο και του έδωσε ώθηση ενόψει της φετινής σεζόν, στην οποία σκόραρε επτά φορές σε 34 αγώνες.

Ο Chambo είπε στο liverpoolfc.com για την εμπιστοσύνη που του έχει η ομάδα:

“ Ήταν άλλη μία μεγάλη στιγμή για μένα (η ανανέωση του συμβολαίου του). Ήταν μια ενθουσιώδη στιγμή για μένα γιατί επέστρεφα από τραυματισμό. Βρισκόμαστε σε επαφές για κάποιο διάστημα και τελικά φτάσαμε σε συμφωνία, κάτι που σήμαινε πολλά για εμένα. ”

“ Είμαι σε ένα σύλλογο που με υποστήριζε καθόλη τη διάρκεια του τραυματισμού μου, για κάποιους αυτός ο τραυματισμός μπορεί να τους αλλάξει την καριέρα ή να την τελειώσει. Υπέγραψα νέο συμβόλαιο σε μία στιγμή που ίσως ήταν λίγο ρίσκο ή απλά με είχαν εμπιστευτεί πολύ ως αθλητή και ως άνθρωπο, γιατί μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό κανείς δεν ξέρει πως θα επιστρέψεις. Η απόφαση του συλλόγου σήμαινε τα πάντα για μένα. ” Τόνισε ο Chamberlain.

“ Ένιωσα ευλογημένος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με αυτόν τον υπέροχο ποδοσφαιρικό σύλλογο. Ήταν μια από τις καλύτερες μου φετινές στιγμές. ”

Ο Alex Oxlade-Chamberlain υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com