Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 5/5/1980 Γεννιέται ο Yossi Benayoun (vid)

Σαν σήμερα: 5/5/1980 Γεννιέται ο Yossi Benayoun (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στην Dimona του Ισραήλ, ο διεθνής Ισραηλινός πρώην μεσοεπιθετικός της Liverpool, Yossi Shai Benayoun.

Θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Hapoel Be’er Sheva (1997), για να μετακινηθεί στην Maccabi Haifa ένα χρόνο αργότερα. Από εκεί θα βρεθεί στην Ισπανία για λογαριασμό της  Racing Santander (2002) και το 2005 θα μετακινηθεί στο Λονδίνο για λογαριασμό της West Ham Utd.

Στους Reds θα τον φέρει ο Rafa Benitez τον Ιούλιο του 2007 έναντι του ποσού των 5,5 εκ. λιρών. Στα 3 χρόνια του στο Anfield, ο Yossi Benayoun θα φορέσει την Κόκκινη φανέλα 134 φορές, σημειώνοντας 29 γκολ με 3 hat trick εναντίον των Beşiktaş JK, Havant & Waterlooville και Burnley.

Το καλοκαίρι του 2010 και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, θα επιστρέψει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Chelsea, με τους Κόκκινους να εισπράττουν το ποσό των 5 εκ. λιρών.

Στη μνήμη των Red fans θα μείνει αποτυπωμένη σε ιδιαίτερη θέση το γκολ που σημείωσε στην Μαδρίτη εναντίον της Real και ο χαρακτηριστικός του πανηγυρισμός.

Απολαύστε παρακάτω, ένα μικρό αφιέρωμα στον Yossi Benayoun και τα κατορθώματά του με την famous Red shirt:

Σαν σήμερα: 5/5/1980 Γεννιέται ο Yossi Benayoun
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com