Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 21/4/2009 Τίμησαν τον Ray Kennedy Reds & Gunners (vid)

Σαν σήμερα: 21/4/2009 Τίμησαν τον Ray Kennedy Reds & Gunners (vid)

Σαν σήμερα, Liverpool και Arsenal τίμησαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο  Anfield, τον παλιό τους άσσο Ray Kennedy που έπασχε χρόνια από τη νόσο του Parkinson.

Ο πρώην άσσος των Reds και των Gunners, διαγνώσθηκε με τη νόσο του Parkinson το 1985 κι έκτοτε έδινε την δική του μάχη, με κάθε τρόπο. Οι δύο Σύλλογοι ήρθαν σε συνεννόηση και απέτισαν φόρο τιμής στον αγώνα που έδινε ο παλιός τους άσσος, με το να οργανώσουν κορεό και στις δύο πλευρές των οπαδών (στο Kop σχηματίσθηκε ο αριθμός 5 που φορούσε με την Κόκκινη φανέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι σχημάτισαν το 10 που φορούσε στην δική τους ομάδα), δίνοντας μήνυμα ηθικής υποστήριξης (και όχι μόνο φυσικά) προς το πρόσωπο του Ray Kennedy και του αγώνα που έδινε για όσους πάσχουν από την συγκεκριμένη νόσο. Ο Ray χαιρέτησε το κοινό από τον αγωνιστικό χώρο, ευχαριστώντας όλους σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και παρακολούθησε το παιχνίδι, που ακολούθησε.

Στο αγωνιστικό μέρος, το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό σε ρυθμό, ταχύτητα και εναλλαγή στο σκορ. Οι Gunners άνοιξαν το σκορ με τον Andrey Arshavin στο 36′, για φέρουν «τούμπα» το σκορ οι Reds με γκολ των Fernando Torres στο 49′ από ασίστ του Dirk Kuyt και Yossi Benayoun στο 56′ πάλι από ασίστ του Dirk Kuyt.

Νέα ανατροπή στο σκορ με δύο γκολ του Andrey Arshavin στο 67′ και στο 70′, για να ισοφαρίσει ο Fernando Torres στο 72′ από ασίστ του Alber Riera. Ξανά μπροστά οι Κανονιέρηδες με τον Andrey Arshavin στο 90′, για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Yossi Benayoun στην αμέσως επόεμνη φάση από ασίστ του Ryan Babel.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Reds έμειναν πίσω στην κούρσα για την διεκδίκηση του τίτλου, κάτι το οποίο τους στοίχισε τελικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Κοινό στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης, 44.424 θεατές και διαιτητής ο γνωστός Howard Webb.

Παρακάτω ακολουθούν 2 video, ένα πριν την έναρξη του παιχνιδιού όπου φαίνεται το coreo στο Kop προς τιμήν του SRay Kennedy και στο άλλο οι φάσεις και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 21/4/2009 Τίμησαν τον Ray Kennedy Reds & Gunners
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com