Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Χειρότερη Στιγμή Στην Καριέρα Του Peter Crouch

Η Χειρότερη Στιγμή Στην Καριέρα Του Peter Crouch

Η Χειρότερη Στιγμή Στην Καριέρα Του Peter Crouch

Ο Peter Crouch μίλησε για την αποχή του στο σκοράρισμα στα πρώτα 18 παιχνίδια με την ομάδα της Liverpool.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αυτό το διάστημα την χειρότερη στιγμή της καριέρας του καθώς τα αγωνιστικά του λεπτά με την φανέλα της Liverpool είχαν φτάσει τα 1.229 χωρίς να σκοράρει.

Συγκεκριμένα εξηγεί ότι:

»Πέρασαν 18 παιχνίδια χωρίς να σκοράρω για την Liverpool το 2005, ρωτώντας με αν ανυσηχούσα στο ότι δεν θα σκοράρω ποτέ, ειλικρινά ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου».

»Θυμάμαι τον πατέρα μου να μου λέει ότι πάω σε ένα τεράστιο σύλλογο ο οποίος μόλις είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης, απλά πέτυχε το πρώτο σου γκόλ και η αυτοπεποίθηση σου θα είναι μια χαρά, νόμιζα ότι θα μπω στο γήπεδο να σκοράρω εκείνο το γκολ και θα έφευγε η γκαντεμιά, αλλά αυτό δεν συνέβαινε».

»Η αγωνιστική μου επίδοση έπαιζε συνεχώς στις εφμερίδες και όπου πήγαινα το κουβαλούσα αυτό στην πλάτη μου, σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση και ήθελα απλά να ήμουν κλεισμένος στο σπίτι, ήταν φρικτό. Ο πατέρας μου έπρεπε να μου ανεβάζει το ηθικό μετά τα παιχνίδια, έτσι έπινε μερικές μπύρες μαζί μου γιατί δεν ήθελα να βγω από το σπίτι».

Συνεχίζει λέγοντας:

»Ευτυχώς έφτασε το πρώτο γκόλ εναντίον της Wigan, το οποίο ίσως δεν ήταν ακριβώς όπως το ήθελα, είχα δοκιμάσει ένα σουτ αλλά η μπάλα είχε κοντράρει και έφτασε περίπου 40 μέτρα στον αέρα και ο τερματοφύλακας της Wigan, Mike Pollitt προσπαθώντας να απομακρύνει την μπαλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι αυτή κατέληξε μέσα. Πραγματικά εκείνη την στιγμή ένιωσα το γήπεδο να κουνιέται, ήταν πολύ ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα στο Anfield λόγω του πρώτου μου γκόλ.»

»Μου είχε ασκηθεί αρκετή κριτική, αλλά οι οπαδοί της Liverpool ήταν δίπλα μου πάντα, κάτι το οποίο δεν θα ξεχάσω ποτέ».

O Peter Crouch βρήκε τον ρυθμό του σκοράρισμα, στέλνωντας την μπάλα στα δίκτυα συνολικά 42 φορές σε 134 εμφανίσεις για την Liverpool.

Η Χειρότερη Στιγμή Στην Καριέρα Του Peter Crouch
Το ψαλιδάκι του Peter Crouch εναντίον της Galatasaray.

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com