Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Κοιτάζουν Ndicka Liverpool και Arsenal»

«Κοιτάζουν Ndicka Liverpool και Arsenal»

Εφόσον αγωνιστική δράση δεν υπάρχει, μεταγραφικές φήμες κάνουν την εμφάνισή τους και η τελευταία εμπλέκει την Liverpool με τον κεντρικό αμυντικό της Eintracht Frankfurt, Evan Ndicka.

Το Sky Sports αναφέρει πως οι Reds και οι Gunners έχουν στη λίστα τους τον νεαρό στόπερ της Γερμανικής ομάδας και εξετάζουν την περίπτωσή του.

Είναι 20 ετών και διεθνής με την Under 21 Εθνική ομάδα της Γαλλίας και έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 15 συμμετοχές στην φετινή Bundesliga, ενώ αγωνίστηκε και ως αριστερό μπακ στην ήττα της Frankfurt από την Basel για το Europa League την περασμένη Πέμπτη.

Θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα αριστεροπόδαρα στόπερ στον χώρο του ποδοσφαίρου και έχει αναφερθεί πως για την απόκτησή του ενδιαφέρονται οι Sevilla και Valencia από την Ισπανία, αλλά και η Milan από την Ιταλία.

Η Liverpool θα μπορούσε να κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού το καλοκαίρι, αν αποχωρήσει από το Anfield ο Dejan Lovren, που έχει αγωνιστεί ελάχιστα την φετινή σεζόν, έχοντας ξεκινήσει μόλις μια φορά στην Premier League μετά τον Δεκέμβριο.

Άγνωστο παραμένει βέβαια το πότε θα ανοίξει η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία και αν αυτό θα συμβεί στις 18 Ιουνίου, όπως αναμενόταν. Αυτό μένει να φανεί και θα αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.

Ο Evan Ndicka έχει 15 συμμετοχές στην φετινή Bundesliga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com