Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Μου θυμίζει τον Cafu ο Alexander-Arnold»

Ferdinand: «Μου θυμίζει τον Cafu ο Alexander-Arnold»

Ο Trent Alexander-Arnold πραγματοποιεί μια καταπληκτική σεζόν, κάτι που έχει κάνει μέχρι και τον θρύλο της Manchester United, Rio Ferdinand να τον θαυμάζει και να αναφέρει πως του θυμίζει τον Βραζιλιάνο, Cafu.

Ο πρώην διεθνής Άγγλος αμυντικός έγραψε για τον Trent σε ένα Q&A που έκανε μέσω Instagram:

“ Είδα τον Trent Alexander-Arnold κόντρα στην Atletico Madrid στο Anfield. Αν κάποιο δεξί μπακ θέλει να παρακολουθήσει ένα άλλο σημερινό δεξί μπακ, τότε μπορεί να πάρει το ένα 45λεπτο κλιπ του από αυτόν τον αγώνα. ”

“ Ο τελευταίος παίκτης που είδα να ελέγχει τόσο καλά το παιχνίδι από την θέση του δεξιού μπακ ήταν ο Cafu. Έδινε πάσες με κάθε τρόπο. Με το εξωτερικό, με σέντρες, από την μια πλευρά του γηπέδου στην άλλη και έκοβε στα δύο την άμυνα. Έκανε τα πάντα. ”

“ Ο Trent είναι ένας τρελός ποδοσφαιριστής. Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος. Δεν με απασχολεί που παίζει στην Liverpool, γιατί το παιδί μπορεί να παίξει (ποδόσφαιρο). ”

“ Ο Trent Alexander-Arnold είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους πασέρ και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. ”

“ Δεν έβλεπες τον Gary Neville να πασάρει τόσο καλά την μπάλα. Όσο καλός και αν ήταν ο Neville, δεν μπορούσε να πασάρει την μπάλα όπως ο Trent Alexander-Arnold. ”

Η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Alexander-Arnold ήρθε στο King Power Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com