Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η PL εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν μετά την 1η Ιουνίου»

«Η PL εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σεζόν μετά την 1η Ιουνίου»

Η διακοπή στην Premier League συνεχίζεται και θα έχει ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου, με την Telegraph να αναφέρει πως η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται να συνεχίσει το πρωτάθλημα μετά την 1η Ιουνίου και να ξεκινήσει κανονικά και η επόμενη σεζόν.

Η 1η Ιουνίου απέχει 10 περίπου εβδομάδες από σήμερα και αν το πρωτάθλημα συνεχιστεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, τότε υπολογίζεται πως θα έχει ολοκληρωθεί γύρω στις 11 Ιουλίου και θα απομένει η ολοκλήρωση του FA Cup.

Οι αναμετρήσεις της Premier League θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες, κάτι που φαίνεται να αποδέχονται όλες οι ομάδες, προκειμένου να προστατευτεί η δημόσια υγεία της χώρας.

Η Premier League, η FA και η EFL πιστεύουν πως έξι εβδομάδες θα είναι αρκετές για την ολοκλήρωση της σεζόν, ώστε να ξεκινήσει η επόμενη κανονικά, δηλαδή στις 8 Αυγούστου, για να μην υπάρξουν οικονομικές απώλειες στις μικρότερες ομάδες, όπως αναφέρει η Telegraph.

Παράλληλα, αν η νέα σεζόν ξεκινήσει κανονικά δεν θα προκύψει και κανένα με πρόβλημα με τα Sky Sports και BT Sport, τα οποία μπαίνουν στον δεύτερο χρόνο της ακριβής τους συμφωνίας με την PL.

Αν η σεζόν όντως ολοκληρωθεί σε έξι εβδομάδες από την πρώτη του Ιουνίου, τότε οι ομάδες θα έχουν άλλες τέσσερις στην διάθεσή τους για ξεκούραση και προετοιμασία πριν την έναρξη της επόμενης.

Πρόθεση και της UEFA και της Premier League είναι να ολοκληρωθεί κανονικά η φετινή σεζόν, όποτε αυτό είναι εφικτό, ακόμη και χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες.

Άγνωστο παραμένει για την ώρα το τι θα συμβεί με τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν επηρεάζει άμεσα την Liverpool, αφού δεν έχει προκριθεί στα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Η Premier League θα αργήσει να επιστρέψει.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com