Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάποια στιγμή θα χάναμε»

Klopp: «Κάποια στιγμή θα χάναμε»

Η Liverpool δεν ήταν καθόλου καλή στο Vicarage Road το απόγευμα του Σαββάτου, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0 και ο Jürgen Klopp μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, το τέλος του αήττητου και την επικράτηση των Hornets επί των Reds.

Ρωτήθηκε αν έμεινε έκπληκτος από την εμφάνιση των γηπεδούχων και το τελικό αποτέλεσμα:

“ Δεν έμεινα έκπληκτος από την εμφάνιση που έκαναν γιατί αυτό θα σήμαινε πως δεν τους έχω ξαναδεί. Το 3-0 ήταν λίγο σκληρό, αλλά βάλαμε και εμείς το χέρι μας, για διαμορφωθεί αυτό το τελικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια λοιπόν στην Watford γιατί άξιζε την νίκη. ”

“ Για εμένα αποτελεί έκπληξη ότι η Watford βρίσκεται στην 19η θέση. Αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα όλες οι ομάδες μάχονται σαν τρελές. Εμείς παλεύουμε από την αρχή της σεζόν και σήμερα χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν ήταν και η μεγαλύτερη καταστροφή. ”

Για την εμφάνιση της ομάδας του: 

“ Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε και πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν για εμάς σήμερα. Τις μπαλιές στην πλάτη της άμυνας που συνήθως κάνουμε σωστά, σήμερα τις κάναμε λάθος. ”

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο: 

“ Μου άρεσε η αρχή του δευτέρου μέρους αλλά μετά δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο. ”

“ Τα πρώτα δύο γκολ ήταν εντελώς διαφορετικά. Το πρώτο ήρθε από ένα πλάγιο, το δεύτερο από απώλεια της κατοχής και στο τρίτο τους δώσαμε την μπάλα και τελείωσαν καλά την φάση με τον Troy Deeney. ”

Αν η ομάδα του περνάει ντεφορμάρισμα:

“ Το σημερινό παιχνίδι δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα και ούτε με αυτά που θα κερδίσουμε στο μέλλον. Σήμερα η Watford ήταν η καλύτερη ομάδα του αγώνα. ”

Για την απώλεια του αήττητου:

“ Δεν νομίζω πως μια ομάδα κάνει ρεκόρ επειδή το θέλει. Εμείς κάποια στιγμή θα χάναμε. Δεν το σκεφτόμασταν, αλλά ήταν ξεκάθαρο πως θα συνέβαινε. Συνέβη απόψε. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Τώρα δεν θα έχουμε να σκεφτούμε πλέον τα ρεκόρ, αλλά μόνο τις νίκες που πρέπει να κάνουμε. ”

“ Δεν είναι όμως κάτι που θέλαμε να συμβεί. Ίσως μερικοί να πουν πως το περίμεναν, αλλά εγώ δεν το περίμενα. Δεν σημαίνει πως θα χάσεις έναν αγώνα, επειδή δεν νίκησες με πειστικό τρόπο στον προηγούμενο. ”

“ Παλεύουμε σε κάθε αγώνα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Μπορεί να μην εφικτά ορισμένα ρεκόρ πλέον, αλλά αυτό δεν αποτελεί την πρώτη μου ανησυχία. ”

Αν θα κάνει κριτική στους ποδοσφαριστές του:

“ Πάντα κάνω κριτική στους παίκτες μου. Κάναμε κριτική και μετά τις νίκες κόντρα σε United, City και Leicester και δεν θα σταματήσουμε ποτέ. ”

Κακό βράδυ για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com