Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος το αήττητο για την Liverpool

Τέλος το αήττητο για την Liverpool

Τέλος το αήττητο για την Liverpool και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο! Οι Πρωταθλητές Κόσμου ηττήθηκαν με το βαρύ 3-0 από την Watford στο Vicarage Road και υπέστησαν την πρώτη τους ήττα μετά από 44 αγώνες στην Premier League.

Οι Reds δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση, υποχρεώθηκαν σε μια δίκαιη ήττα και για τους Hornets βρήκαν δίχτυα οι Sarr και Deeney.

Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Watford ξεκίνησαν στο Vicarage Road οι Reds και αμφότερες ήταν αναγκαστικές. Ο Dejan Lovren πήρε τη θέση του Joe Gomez που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους και ο Oxlade-Chamberlain εκείνη του Keita, που αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό. Η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στους γηπεδούχους με ένα σουτ του Deulofeu που κατέληξε λίγο εκτός εστίας, όπως και η δεύτερη με δράστη ξανά τον Ισπανό, αλλά και σε αυτή τη φορά το πλασέ του δεν είχε κατάληξη στην εστία. Ο εξτρέμ των Hornets δημιούργησε και στο 15′ πρόβλημα στην Κόκκινη άμυνα, όταν γύρισε σωστά στον Doucoure, αλλά ο van Dijk ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε το σουτ του Γάλλου. Στο 20′ είχαν οι Πρωταθλητές Κόσμου την πρώτη τους τελική στο ματς, όταν ο Mo Salah σημάδεψε την εξωτερική πλευρά των διχτυών με ένα δύσκολο σουτ. Ο ρυθμός των Reds δεν ανέβηκε καθόλου ούτε μετά το μισάωρο και οι γηπεδούχοι είδαν τον καλύτερο παίκτη τους, δηλαδή τον Deulofeu να αποχωρεί τραυματίας στο 37′ με τον Pereyra να τον αντικαθιστά. Στην Watford ανήκε και η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου με τον Alisson Becker να πραγματοποιεί μια μεγάλη επέμβαση, για να αποτρέψει τον Deeney από το να σκοράρει, αν και αρχικά δεν είχε καταφέρει να μπλοκάρει σωστά.

Β’ Ημίχρονο: Με ευκαιρία των Hornets και συγκεκριμένα του Sarr ξεκίνησε και η επανάληψη, αλλά ο Alisson Becker είχε ξανά απάντηση, διώχνοντας σε κόρνερ με το ένα χέρι. Στο 52′ ήρθε η σειρά της Liverpool να απειλήσει με αξιώσεις για πρώτη φορά στο ματς με τον Robertson, αλλά το σουτ του δεν ήταν ικανό να νικήσει τον Foster. Οι Reds τελικά πλήρωσαν την κακή απόδοση που είχαν στον αγώνα, αφού δύο λεπτά αργότερα έμειναν πίσω στο σκορ. Η ομάδα του Klopp δεν αμύνθηκε καλά, με αποτέλεσμα να καταφέρει ο Doucoure να γυρίσει εντός περιοχής και ο Sarr να στείλει εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι Reds δεν πρόλαβαν καλά καλά να αντιδράσουν και δέχθηκαν και δεύτερο γκολ ξανά με τον Sarr, σε μια περίεργη φάση, όπου η ασίστ προήλθε πίσω από το το κέντρο και κανένας δεν πρόλαβε τον επιθετικό των Hornets στο σπριντ. Ο Jürgen Klopp αμέσως μετά την επίτευξη του 2-0 προχώρησε σε αλλαγές και οι Lallana και Origi αντικατέστησαν τους Wijnaldum και Chamberlain, με τον πρώτο μάλιστα να έχει δοκάρι στην πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή της Liverpool στο δεύτερο μέρος. Η τρικυμία στην άμυνα των Reds συνεχίστηκε και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο, αφού ο Trent Alexander-Arnold πραγματοποίησε ένα μεγάλο λάθος δίνοντας την μπάλα στον Sarr (ενώ ήθελε να γυρίσει στον Alisson), εκείνος γύρισε στον Deeney και ο επιθετικός των γηπεδούχων έγραψε το 3-0. Κανένα περιθώριο αντίδρασης για τον Alisson. Στον αγώνα πέρασε και ο Takumi Minamino αντί του Firmino, αλλά αυτή που είχε και την επόμενη ευκαιρία ήταν η Watford με τον Sarr να μην μπορεί να κάνει το 4-0 σε τετ α τετ στο 82ο λεπτό. Ο Virgil van Dijk δοκίμασε την τύχη του από μακριά, αλλά χωρίς καμία φυσικά επιτυχία.

Επόμενος αγώνας για τος Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Chelsea.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Watford: Foster, Femenia, Kabasele, Cathcart, Masina,  Capoue, Hughes, Sarr, Doucoure, Deulofeu (Pereyra 37′); Deeney.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum (Lallana 61′), Oxlade-Chamberlain (Origi 65′), Salah, Mane, Firmino (Minamino, 79′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Matip, Hoever, Jones

Δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com