Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Ήταν ανεπίτρεπτη ήττα, θα βελτιωθούμε»

Virgil: «Ήταν ανεπίτρεπτη ήττα, θα βελτιωθούμε»

Η Liverpool μπορεί να μην ήταν καθόλου καλή κόντρα στην Watford και να γνώρισε βαριά ήττα το Σάββατο, ωστόσο θα βελτιωθεί όπως τόνισε ο ηγέτης της άμυνάς της, Virgil van Dijk.

Ο Ολλανδός για την ήττα από τους Hornets είπε:

“ Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα εύσημα στην Watford. Το άξιζαν με βάσει την απόδοση που είχαν στον αγώνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Παρέμειναν πιστοί στο πλάνο τους και κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ. ”

“ Εμείς δεν νομίζω πως κάναμε μεγάλες ευκαιρίες, οπότε ναι όλα τα εύσημα πρέπει να πάνε στην Watford. Εμείς θα πρέπει να δούμε τι ακριβώς δεν κάναμε καλά. ”

“ Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε. Ήταν μια δύσκολη ήττα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. ” Τόνισε ο Virgil van Dijk.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας στον αγώνα:

“ Δεχθήκαμε τρία γκολ και αυτό ήταν κάτι που δεν είχε συμβεί για καιρό. Πρέπει να βελτιωθούμε ως σύνολο και αυτό θα γίνει. ”

Για τα πέντε γκολ που έχει δεχθεί η ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια:

“ Στο τελευταίο παιχνίδι (West Ham) δεχθήκαμε ένα ωραίο γκολ και το άλλο ήταν από στημένο. ”

“ Σε αυτό το ματς (Watford) θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα στην άμυνα και αυτό είναι ξεκάθαρο. Συνολικά όμως τη σεζόν είμαστε αρκετά καλοί αμυντικά και νομίζω πως έχουμε τα περισσότερα clean sheets στο πρωτάθλημα. ”

“ Υπάρχουν όμως περιθώρια βελτίωσης και θα βελτιωθούμε. Δεν θα ξεχάσουμε απλά το παιχνίδι. Πρέπει να βελτιωθούμε και θα το κάνουμε. Ήταν ανεπίτρεπτη η ήττα μας με 3-0 εδώ (Vicarage Road). ”

Η έκφραση του Salah αποτυπώνει την εμφάνιση των Reds στο Vicarage Road.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com