Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Cerezo: «Παλιό γήπεδο το Anfield»

Cerezo: «Παλιό γήπεδο το Anfield»

Ο πρόεδρος της Atletico Madrid, Enrique Cerezo επέστρεψε με νέες προκλητικές δηλώσεις λίγες ώρες μετά την επικράτηση της ομάδας του με σκορ 1-0 επί της Liverpool στον χθεσινό πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Uefa Champions League.

Ο ισχυρός άνδρας των Rojiblancos είπε τα εξής στην AS:

“ Πάντα κοιμάμαι καλά τα βράδια. Υπάρχουν κάποιες ημέρες, στις οποίες αισθάνεσαι δοξασμένος και κάποιες στις οποίες δεν ισχύει αυτό. Σύμφωνα με τα media, μέχρι πριν μια εβδομάδα ήμασταν νεκροί και θαμμένοι, αλλά τώρα είμαστε ζωντανοί. ”

“ Ήταν αήττητοι (Liverpool) για 30 παιχνίδια και ο κόσμος έλεγε πως είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε και άλλον έναν αγώνα να δώσουμε. Το καλό είναι πως ξαναβρήκαμε τους εαυτούς μας. ”

“ Εκείνος που χτυπάει πρώτος, είναι αυτός που δίνει το πιο δυνατό χτύπημα. Ήταν πολύ όμορφο που είδαμε πόσο αφοσιωμένοι στην ομάδα είναι οι οπαδοί μας. Ήταν καταπληκτικό. ”

“ Το Anfield είναι ένα καλό γήπεδο, αλλά είναι παλιό. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσε να περάσει την επιθεώρηση της UEFA, αν έπρεπε να το κάνει. ”

Το Anfield στη φετινή νίκη με 2-1 κόντρα στην Genk.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com