Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Carragher: «H Liverpool εξακολουθεί να έχει πρόβλημα δημιουργίας»

Carragher: «H Liverpool εξακολουθεί να έχει πρόβλημα δημιουργίας»

Τη δική του ανάλυση της ήττας της Liverpool από την Atletico Μαδρίτης και του τρόπου με τον οποίο αυτή ήρθε έκανε ο Jamie Carragher.

Μιλώντας στην αγγλική Mirror, ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας έκανε μία συνολική αξιολόγηση του χθεσινού αγώνα στο Wanda Metropolitano, κάνοντας θετικές και αρνητικές παρατηρήσεις για τους παίκτες του Klopp.

Πάμε να δούμε τι ακριβώς είπε ο Carra:

«Λοιπόν, ήταν μία πολύ απογοητευτική βραδιά για τη Liverpool.»

«Ξέραμε τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιζόταν η Atletico, ο Jurgen Klopp τον ήξερε. Όμως το σπουδαίο πράγμα που δε θέλεις να σου συμβεί σε τέτοια παιχνίδια, είναι να δεχτείς το πρώτο γκολ – και μάλιστα τόσο νωρίς, από μία στημένη φάση.»

«Μερικές φορές συμβαίνει, μία μικρή δόση τύχης, ένα rebound και βρίσκεσαι μπροστά στο σκορ με 1-0.»

«Η Liverpool δεν απογοητεύτηκε υπερβολικά, όμως δε μπόρεσαν να δημιουργήσουν τίποτα, δεν έχουν πραγματική δημιουργία, συγκεκριμένα στον χώρο του κέντρου. Αυτό ήταν πάντα ένα πρόβλημα.»

«Οφείλεις όμως να πεις ότι η Atletico αμύνθηκε πολύ καλά απόψε, και το σημαντικό για τη Liverpool ήταν να μη χάσει την πειθαρχία της, να μη δεχτεί κόκκινη κάρτα μένοντας με 10 παίκτες, και μετά να έχει ως στόχο να κρατήσει το σκορ στα επίπεδα του 1-0 και να μη δεχτεί δεύτερο γκολ.»

«Με το σκορ στο 1-0, εξακολουθώ να θεωρώ ότι η Liverpool έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να προκριθεί. Αν είχε λήξει 2-0, νομίζω ότι η Liverpool θα ήταν κοντά στον αποκλεισμό.»

«Συνεπώς, η Atletico άξιζε το 1-ο, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες, όμως η Liverpool θα παρουσιαστεί πολύ καλύτερη στο Αnfield.»

Οι παίκτες της Atletico πανηγυρίζουν το γκολ του Saul, σε μία φάση πού ήταν από τις αφορμές για την κεντρική δήλωση του Jamie Carragher μετά το παιχνίδι.
Οι παίκτες της Atletico πανηγυρίζουν το γκολ του Saul, σε μία φάση πού ήταν από τις αφορμές για την κεντρική δήλωση του Jamie Carragher μετά το παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com