Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gomez: «Έχουμε κάνει και μεγαλύτερες ανατροπές»

Joe Gomez: «Έχουμε κάνει και μεγαλύτερες ανατροπές»

Η Liverpool ηττήθηκε χθες το βράδυ στη Μαδρίτη από την Atletico, οπότε θα χρειαστεί μια ανατροπή στον επαναληπτικό του Anfield, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Uefa Champions League και ο Joe Gomez είναι σίγουρος πως η ομάδα μπορεί να την πετύχει.

Ο Άγγλος ρωτήθηκε για την χθεσινή διαιτησία του Marciniak:

“ Ήταν εκνευριστική. Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και σε εκνευρίζει όταν εσύ τα δίνεις όλα και ο διαιτητής παίρνει ορισμένες αποφάσεις, τις οποίες εσύ δεν θεωρείς σωστές. Αυτό ήταν που είπε και ο προπονητής. ”

“ Δεν έπρεπε να αφήσουμε όμως τον αγώνα να μας ξεφύγει. Έπρεπε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να κάνουμε το παιχνίδι μας. ”

Για τον επαναληπτικό του Anfield:

“ Τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στο Anfield. Έχουμε κάνει και μεγαλύτερες ανατροπές. Ο επαναληπτικός είναι στο γήπεδό μας και μπορούμε να κρατήσουμε μερικά θετικά στοιχεία από το πρώτο παιχνίδι. ”

“ Δεν θέλουμε ποτέ να χάνουμε και δεν έχουμε πολλές ήττες την φετινή σεζόν. Θεωρώ πως κυριαρχήσαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά μας το έκαναν δύσκολο γιατί αξιοποίησαν τα δυνατά τους στοιχεία. Προσπάθησαν να μην μας επιτρέψουν να κάνουμε το παιχνίδι μας, να ρίξουν τον ρυθμό και να παίξουν με το κοινό. ” Δήλωσε ο Joe Gomez.

“ Στο Anfield θα το κάνουμε εμείς αυτό και θα αξιοποιήσουμε τον κόσμο μας. Έχουμε βρεθεί και σε χειρότερες θέσεις. Γνωρίζουμε πως μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε έναν αγώνα και έτσι θα έρθουν οι ευκαιρίες. ”

“ Οι ευκαιρίες θα έρθουν και εμείς θα πιστεύουμε πως θα σκοράρουμε. Θα αμύνονται μαζικά, αλλά εμείς θα πρέπει απλώς να παραμείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. ”

Οι παίκτες της Atletico Madrid πανηγυρίζουν την χθεσινή τους νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com