Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kane: «Δεν είναι απίστευτη η Liverpool, μπορούμε να την κερδίσουμε»

Kane: «Δεν είναι απίστευτη η Liverpool, μπορούμε να την κερδίσουμε»

Τις τελευταίες του δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Liverpool έκανε λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ο επιθετικός των Spurs, Harry Kane και μεταξύ άλλων τόνισε πως οι Reds και ο Virgil van Dijk δεν είναι απίστευτοι και η ομάδα του μπορεί να φύγει με το διπλό από το Anfield.

Για τον van Dijk ο Άγγλος επιθετικός είπε τα εξής:

“ Ο van Dijk είναι ένας σπουδαίος αμυντικός, αλλά δεν είναι απίστευτος, όπως και η Liverpool δεν είναι απίστευτη. ” Δήλωσε ο Kane στο Sky Sports.

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στον σημερινό αγώνα:

“ Πρέπει απλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας. Κάθε ομάδα μπορεί να ηττηθεί όποια μέρα και αν είναι και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να το κάνουμε αυτό στο Anfield. ”

“ Ως επιθετικός, ο αγώνας δεν είναι ένας εναντίον ενός. Υπάρχουν πολλά που παίζουν ρόλο. Ο van Dijk είναι ένας εκπληκτικός αμυντικός και έχει κάνει φανταστικές σεζόν με την Liverpool. ”

“ Οπότε, από την δική μου οπτική γωνία, όλα έχουν να κάνουν με το δικό μου παιχνίδι. Πρέπει να κάνω τις κινήσεις μου, να τρέξω, να σκοράρω και να δώσω ασίστ. ”

“ Στο τέλος της ημέρας, είναι ένα ομαδικό παιχνίδι και πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον, ώστε να πετύχουμε τον βασικό μας στόχο. ”

Το διπλό στο Anfield ζήτησε ο Kane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com