Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > MK Dons – Liverpool (preview)

MK Dons – Liverpool (preview)

Τον πρώτο της αγώνα στο Carabao Cup δίνει η Liverpool αύριο το βράδυ στις 21:45 ώρα Ελλάδος με αντίπαλο την MK Dons στο Stadium MK, σε έναν αγώνα, που αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές, αλλά χωρίς τον Xherdan Shaqiri που τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση.

Οι Reds πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη την Κυριακή στο Stamford Bridge επί της Chelsea και υπάρχει πιθανότητα να κάνουν μέχρι και 11 αλλαγές αύριο το βράδυ.

Είναι δεδομένο πως οι Caoimhin Kelleher και Rhian Brewster θα κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την ομάδα, ενώ το ίδιο ενδέχεται να συμβεί και με τους Harvey Elliott και Curtis Jones.

Οι Dejan Lovren και Joe Gomez κατά πάσα πιθανότητα θα συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ με τους Hoever και Milner στα δύο άκρα της άμυνας, διότι ο Larouci ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό.

Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν σίγουροι για τις δύο θέσεις του κέντρου.

Ο Sadio Mane έχει ένα αιμάτωμα και θα προφυλαχθεί, ενώ οι Mo Salah και Bobby Firmino θα ξεκουραστούν.

Η αυριανή αντίπαλος των Reds, MK Dons προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες στην League One και βρίσκεται στην 15 θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς μετά από 12 αγώνες.

Στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε με 1-3 της Southend United εκτός έδρας.

Στον αυριανό αγώνα θα στερηθεί τους Mason και Reeves.

Πέρυσι οι Reds είχαν αποκλειστεί στον τρίτο γύρο με ήττα 1-2 από την Chelsea στο Anfield.

Στο Stadium MK δοκιμάζεται το βράδυ της Τετάρτης η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com