Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lijnders: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις»

Lijnders: «Θέλουμε να διεκδικήσουμε όλες τις διοργανώσεις»

Η Liverpool το βράδυ της Τετάρτης ρίχνεται στη μάχη του Carabao Cup και αντιμετωπίζει εκτός έδρας την MK Dons για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα μίλησε ο Pep Lijnders και όχι ο Jürgen Klopp, λόγω του χθεσινού του ταξιδιού στο Μιλάνο για τα βραβεία της FIFA.

Ο Lijnders μίλησε για το Carabao Cup και την προσέγγιση της ομάδας στη διοργάνωση:

“ Θέλουμε να διεκδικήσουμε κάθε διοργάνωση. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά, για να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση. Για εμένα τα Κύπελλα αποτελούν την ψυχή του ποδοσφαίρου. Αντιπροσωπεύουν το παρελθόν και τα ιστορικά παιχνίδια. Είναι κάτι ξεχωριστό. ”

“ Θα χρησιμοποιήσουμε μια ομάδα, η οποία για εμένα είναι ομάδα Premier League. Οι παίκτες αντιλαμβάνονται την ευθύνη και ανυπομονούν. ”

Για τον χαρακτήρα της ομάδας:

“ Ο χαρακτήρας της ομάδας μας είναι εξής: Ότι και να προκύψει, θα βρούμε μια λύση. Ο Jürgen είναι ο ηγέτης μας και το μυαλό της ομάδας. ”

Αν θεωρεί πως τα νεαρά παιδιά θα είναι έτοιμα να αγωνιστούν αύριο:

“ Έτσι πιστεύω. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα πλάνο και να χρησιμοποιήσουμε την κατάλληλη ευκαιρία και τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. ”

Αν θα δούμε αύριο παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέσα στη σεζόν:

“ Εννοείτε τους Πρωταθλητές Ευρώπης; ” Απάντησε ο Lijdners.

Ρωτήθηκε αν μπορεί να αγωνιστεί αύριο ο Naby Keita:

“ Ναι, τα πηγαίνει πολύ καλά. Κάνει το παιχνίδι τελείως διαφορετικό και έχει το απρόβλεπτο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζουμε να λάμψει αύριο. ”

Για τον Brewster ανέφερε:

“ Ήμουν ο προπονητής του Brewster, όταν ήρθε από την Under 15 της Chelsea. Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ. Έχει την τεχνική και τα φυσικά προσόντα. Είναι ένας ολοκληρωμένος επιθετικός. ”

Για τον Kelleher:

“ Δεν τον αφήσαμε να πάει δανεικός, επειδή νιώσαμε πως είναι έτοιμος να γίνει ένας από τους τερματοφύλακες στην ομάδα. Είναι έτοιμος. ”

Για τον Harvey Elliott:

“ Ήταν μεγάλη έκπληξη στις πρώτες προπονήσεις, όταν ήρθε στην ομάδα. Βλέπει πολλά πράγματα γύρω του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. ”

Ο Elliott υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί αύριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com