Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τραυματίστηκε και δεν παίζει αύριο ο Shaqiri!

Τραυματίστηκε και δεν παίζει αύριο ο Shaqiri!

Τα προβλήματα τραυματισμών δεν δείχνουν να τελειώνουν για την Liverpool, καθώς και ο Xherdan Shaqiri αποκόμισε τραυματισμό στην χθεσινή προπόνηση και θα χάσει την αυριανή αναμέτρηση με την MK Dons για το Carabao Cup!

Τον τραυματισμό του Ελβετού επιβεβαίωσε ο Pep Lijdners με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Χθες, προς το τέλος της προπόνησης, ο Shaq ένιωσε μια ενόχληση στον αστράγαλό του. Δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν ένα μικρό πρόβλημα εκεί. ”

“ Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα, αλλά εννοείται δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί αύριο. Χρειάζεται ξεκούραση και δεν θα παίξει. ”

Μίλησε και για το πρόβλημα του Sadio Mane:

“ Ο Sadio έχει δεχθεί ένα χτύπημα, αλλά δείχνει να είναι καλά. Θεωρώ πως με ξεκούραση και θεραπεία αύριο, θα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη. Οπότε όλα καλά. ”

Και για τους τραυματισμούς των Alisson Becker και Divock Origi:

“ Ο Ali βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής, αλλά πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τους τραυματισμούς στον αστράγαλο. Ειδικότερα, όταν στηρίζεται σε αυτό το σημείο για τις γρήγορες αντιδράσεις του. ”

“ Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάμε βήμα βήμα. Όλα έχουν πάει όπως θέλαμε ως τώρα. ”

“ Ο Divock έχει ήδη πατήσει χορτάρι, αλλά όχι με την ομάδα. Αυτό θα είναι το επόμενο βήμα και ελπίζουμε να συμβεί σύντομα. ”

Νέος τραυματισμός για τον Shaqiri.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com