Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν την Κυριακή Salah και Firmino»

Klopp: «Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουν την Κυριακή Salah και Firmino»

Στην δράση με την Liverpool επέστρεψαν οι Mohamed Salah και Bobby Firmino στο χθεσινό φιλικό με την Lyon μετά από δύο ακριβώς μήνες και τον τελικό του Uefa Champions League, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν στο Community Shield της Κυριακής κόντρα στην Manchester City.

Ο Jürgen Klopp μίλησε για τις πιθανότητες των δύο επιθετικών να βρεθούν στο αρχικό σχήμα για το ματς της Κυριακής:

“ Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζω στο 100%, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν μπορώ να πω, πως δεν θα παίξουν, αλλά πως υπάρχει πιθανότητα να παίξουν. Αν ξεκινήσουν, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλαγή στην μισή ώρα. ”

“ Θα πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουν στην προπόνηση αύριο. Τώρα η προπόνηση δεν έχει να κάνει με την ένταση, αλλά με τις λεπτομέρειες. ”

“ Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Ο αγώνας με την Manchester City είναι διαφορετικός από όλους τους άλλους αγώνες που έχεις να παίξεις. Θα πρέπει να παίξεις ένα φιλικό κόντρα στην Manchester City, για να προετοιμαστείς για ένα ματς κόντρα στην City. ” Είπε ο Klopp.

“ Με τον Mo και τον Bobby στο χορτάρι βαδίζουμε προς μια κατεύθενση. Ο Mo θέλει την μπάλα και ο Bobby είναι κοντά του. Δεν ήταν world class η εμφάνισή τους, αλλά ήταν ένα σημαντικό βήμα. ”

Σοβαρές πιθανότητες για Salah και Firmino στο αρχικό σχήμα την Κυριακή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com