Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν επιστρέφει στους Rangers ο Kent

Δεν επιστρέφει στους Rangers ο Kent

Μόλις μια εβδομάδα έχει απομείνει για την ολοκλήρωση των μεταγραφών στην Αγγλία και ο Ryan Kent έχει μείνει προς το παρόν στη Liverpool, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα είναι στο ρόστερ των Reds την επόμενη Παρασκευή, όταν δηλαδή ξεκινάει η νέα σεζόν στην Premier League.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα επιστρέψει στην Σκωτία για λογαριασμό των Rangers, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του, ο Steven Gerrard.

“ Δεν νομίζω πως η απόφαση είχε να κάνει με τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ο Jürgen μου έδωσε μια ξεκάθαρη απάντηση. Πρέπει πλέον να προχωρήσουμε. Σεβόμαστε την απόφαση της Liverpool και την ευχαριστούμε, που μας επέτρεψε να δουλέψουμε με τον Ryan για ένα χρόνο. ” Δήλωσε ο Steven Gerrard.

“ Έχουμε άλλον έναν παίκτη δανεικό (Sheyi Ojo) από την Liverpool την φετινή σεζόν και έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Είχα μια τηλεφωνική συζήτηση με τον Jürgen τις προηγούμενες ημέρες, όπου μου εξήγησε και εγώ κατάλαβα απόλυτα την στάση του. Σεβόμαστε την απόφαση της Liverpool. ”

“ Δεν τον ρώτησα, αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε με κανονική μεταγραφή, αλλά φαντάζομαι πως θα μου έλεγε ναι. ”

Οι Rangers του Steven Gerrard έχουν πραγματοποιήσει ήδη 8 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και ήλπιζαν πως ο Kent θα ήταν η 9η τους.

Τέλος η Σκωτία για τον Kent.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com