Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για το μέλλον του Wilson ο Klopp

Μίλησε για το μέλλον του Wilson ο Klopp

Πιθανή η πώληση του Wilson.

Μια ακόμη θετική εμφάνιση στην φετινή προετοιμασία της Liverpool, η οποία συνοδεύτηκε και από ένα υπέροχο γκολ πραγματοποίησε ο Harry Wilson στο χθεσινό φιλικό των Reds με την Lyon.

Το μέλλον του στο Anfield ωστόσο παραμένει αβέβαιο και πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση ή τον δανεισμό του.

Για τον λόγο αυτό, ο Jürgen Klopp μίλησε για το μέλλον του 22χρονου και ξεκαθάρισε τα πράγματα:

“ Είναι ξεκάθαρο πως βρισκόμαστε σε συνεχείς συζητήσεις. Πρέπει να κάνουμε το σωστό και για εμάς και για το παιδί. Δεν υπάρχει κάτι να πω δημοσία για το συγκεκριμένο θέμα. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες 8 ή 9 μέρες, δηλαδή πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος. ”

“ Εννοείται πως είναι ένας πολύ καλός παίκτης και έμεινα ευχαριστημένος από εκείνον κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Γύρισε σε μια τελείως διαφορετική κατάσταση από τον δανεισμό του στην Derby. Αυτό αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τους δανεισμούς. Ήταν αρκετά καλό και για την Derby και για τον Harry και για εμάς. ” Είπε ο Klopp.

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να το δείξει αυτό και απόψε (σ.σ. χθες). Έπαιξε αριστερό έξτρεμ, δηλαδή όχι στην καλύτερη του θέση και ήταν πολύ καλός. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε νιώσει λίγο πιο άνετα με την θέση του. Μετά σκόραρε το γκολ και ήταν απλά ο Harry. Υπέροχο. ”

Ξεκαθαρίζει το μέλλον του Wilson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com