Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Origi σκόραρε ξανά και οι Reds ολοκλήρωσαν με ισοπαλία τα φιλικά τους στις Η.Π.Α.

Ο Origi σκόραρε ξανά και οι Reds ολοκλήρωσαν με ισοπαλία τα φιλικά τους στις Η.Π.Α.

Η Liverpool έδωσε και το τρίτο της καλοκαιρινό φιλικό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2 κόντρα στην Sporting CP με τον Divock Origi όμως να σκοράρει ξανά και να δείχνει πως φέτος θα είναι η χρονιά του.

Με μια ενδεκάδα, η οποία μπορούμε να πούμε πως θα μπορούσε να είναι και η αρχική της ομάδας σε κάποιο επίσημο ματς επέλεξε να παρατάξει την Liverpool στο φιλικό με την Sporting ο Klopp, όμως και πάλι η αρχή δεν ήταν ιδανική για τους Reds. Μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Bruno Fernandes να σκοράρει από πλευράς Sporting από τα 25 μέτρα και μετά από λάθος του Mignolet, ο οποίος δεν υπολόγισε καλά. Ήταν ένα γκολ που συνήθιζε να δεχόταν η ομάδα πριν από μερικά χρόνια.

Οι Reds όμως δεν επηρεάστηκαν καθόλου από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν και το λάθος του Βέλγου, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να γυρίσουν τούμπα το ματς με δύο γκολ στο πρώτο μέρος. Αρχικά, η ισοφάριση ήρθε από τον συνήθη πλέον ύποπτο, Divock Origi στο 20’ με το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Henderson, την οποία απέκρουσε ο Ribeiro και στο 44ο λεπτό ο Gini Wijnaldum έβαλε την Liverpool μπροστά στο σκορ με ένα όμορφο τελείωμα μετά από έξυπνη ασίστ του Alex Oxlade-Chamberlain.

Οι Reds έδειξαν ορισμένα καλά στοιχεία στον αγώνα, όπως και ο φημολογούμενος μεταγραφικός τους στόχος, Bruno Fernandes, ο οποίος όχι μόνο σκόραρε, αλλά και δημιούργησε το τελικό 2-2, που διαμόρφωσε ο Wendell στο 54’.

Αμέσως μετά την ισοφάριση ο Klopp πραγματοποίησε αλλαγές με τους Gomez, Wilson και Kent να περνούν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ 15 λεπτά αργότερα πέρασαν και οι Lovren, Lallana, Jones και Brewster στον αγωνιστικό χώρο.

Μεγάλη ευκαιρία δεν δημιούργησε η Liverpool στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Τέλος, ο Sepp van den Berg πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Liverpool 70 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Επόμενο φιλικό για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Napoli.

Η σύνθεση της Liverpool:

Mignolet; Alexander-Arnold (Gomez 62′), Matip (Van den Berg 89′), Van Dijk (Lovren 76′), Robertson (Kent 62′), Fabinho, Henderson (Jones 76′), Milner, Oxlade-Chamberlain (Wilson 62′), Wijnaldum (Lallana 76′), Origi (Brewster 76′).

Ο Wijnaldum διαμόρφωσε το 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com