Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ικανοποιημένος από την περιοδεία στην Αμερική ο Klopp!

Ικανοποιημένος από την περιοδεία στην Αμερική ο Klopp!

Η Liverpool ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τις υποχρεώσεις της στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πλέον εστιάζει στο επόμενο φιλικό κόντρα στη Napoli, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη Σκωτία. Οι Reds έπαιξαν τρία φιλικά παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα με απολογισμό 2 ήττες και 1 ισοπαλία. Ωστόσο, μικρή σημασία είχαν τα αποτελέσματα, αφού ο Jurgen Klopp έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των παικτών του σε αρκετά έντονες προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ, ο τεχνικός της Liverpool δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Ήταν μια πολύ έντονη εβδομάδα με τρία παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται από την αρχή στις προπονήσεις μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Αυτοί που άργησαν να ενσωματωθούν με την ομάδα, ενδεχομένως να πιέστηκαν αρκετά. Όμως, έτσι έπρεπε να γίνει για πολλούς λόγους».

Παράλληλα, o Klopp μίλησε και για τα επόμενα στάδια της προετοιμασίας, ενώ κάλεσε τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τις περσινές επιτυχίες και να εστιάσουν στη νέα σεζόν που ξεκινά σε λίγες ημέρες: «Η ατμόσφαιρα στην Αμερική ήταν εξαιρετική και είμαι χαρούμενος που γνώρισα φίλαθλους της Liverpool από άλλες χώρες. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα σημαντικό φιλικό με τη Napoli και ύστερα θα πάμε στο Evian για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας. Είναι σημαντικό να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε τη νέα χρονιά και να αφήσουμε πίσω την περσινή σεζόν. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε νέες διακρίσεις».

Ικανοποιημένος φεύγει από τις ΗΠΑ, ο Jurgen Klopp.
Ικανοποιημένος φεύγει από τις ΗΠΑ, ο Jurgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com