Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής Coutinho ο Klopp!

Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής Coutinho ο Klopp!

Κατηγορηματικός και ξεκάθαρος ήταν ο Jürgen Klopp στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN και την Melissa Reddy όσο αφορά το ενδεχόμενο επιστροφής του Philippe Coutinho στην Liverpool το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε από την Melissa, αν εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου και εκείνος απάντησε: 

“ Ο Phil μπορεί να ακόμα να βοηθήσει οποιαδήποτε ομάδα στον κόσμο και αυτό είναι 100% σίγουρο. Αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Μου αρέσει ο Phil και είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής, αλλά θα ήταν μια μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη μεταγραφή από άποψη χρημάτων και δεν είναι η χρονιά, που θα κάνουμε κάτι τέτοιο. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν γίνεται να συμβεί. Όπως είπα, η παρουσία του κάνει καλύτερη την κάθε ομάδα και μαζί και εμάς, αλλά πραγματικά ελπίζω να βρει την τύχη του στην Barcelona ή να την έχει ήδη βρει. ”

“ Έχουμε επαφή, αλλά όχι τόσο στενή επαφή, ώστε να γνωρίζω ακριβώς πως τα περνάει στην Barcelona. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά φήμες των εφημερίδων. ”

“ Αν ήταν αλήθεια όλα όσα γράφουν οι εφημερίδες, τότε και εγώ θα μπορούσα να πω, πως είναι απόλυτα χαρούμενος στην Barcelona και θέλει να υπογράψει άμεσα ένα νέο 6ετες συμβόλαιο! ”

Δεν υπάρχει επιστροφή για τον Coutinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com