Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο πιο νέος manager της Championship και ο ρόλος που έπαιξε στο Anfield!

Ο πιο νέος manager της Championship και ο ρόλος που έπαιξε στο Anfield!

O νέος manager της Middlesbrough, Jonathan Woodgate, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια στενή σχέση συνεργασίας με τη Liverpool ,αυτό το καλοκαίρι, αφού μέχρι πρόσφατα βρισκόταν στο μισθολόγιο των Κόκκινων ως scout!

Ο πρώην αμυντικός των Leeds United, Real Madrid και Tottenham Hotspur, επέστρεψε ως αφεντικό πλέον στο Riverside- στην ομάδα που υποστήριζε από μικρό παιδί, 3 χρόνια αφότου κρέμασε τα παπούτσια του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την ενεργό δράση-ως παίκτη, η Liverpool τον είχε εντάξει στο δυναμικό της ,με την υποχρέωση να εστιάζει κυρίως σε ταλέντα από την Ευρώπη.

«Μην υποτιμάτε πόσο χρήσιμη ήταν εκείνη η περίοδος για εκείνον «λέει ο Ian Harte ο οποίος είχε παίξει μαζί με τον 39χρονο Woodgate στη Leeds.

«Ο Woody έπαιξε ρόλο κλειδί στις μεταγραφές της Liverpool. Υπήρχε μια εποχή κατά την οποία ,όποιον παίκτη κι αν ανέφερες, ο Woody γνώριζε τα πάντα γι αυτόν.»

«Η γνώση που συγκέντρωσε ήταν απίστευτη όπως και η προσοχή και η λεπτομέρεια με τις οποίες εργάστηκε στη Liverpool, στον ρόλο που του ανατέθηκε.»

Η Middlesbrough θα προσπαθήσει πιθανόν να αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι τον Ryan Kent,ενώ ο Woodgate δεν θα έλεγε όχι στην βοήθεια της Liverpool,όσο αφορά ενδεχόμενο δανεισμό των Ki-Jana Hoever, Yasser Larouci, Harry Wilson ,Adam Lewis, και Bobby Duncan, ή και άλλων ταλαντούχων παικτών των Κόκκινων.

Έχει αναλάβει την Boro ο Woodgate.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com