Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα μείνει ο Mignolet»

Klopp: «Θα μείνει ο Mignolet»

Ο βασικός τερματοφύλακας της Liverpool στα καλοκαιρινά φιλικά της προετοιμασίας θα είναι ο Simon Mignolet, όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές μέρες και ο Jürgen Klopp επιβεβαίωσε την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν μέσω δηλώσεών του.

Ο Γερμανός προπονητής λοιπόν ρωτήθηκε για τον Βέλγο διεθνή τερματοφύλακα:

“ Ναι, από όσο ξέρω θα παραμείνει στο ρόστερ. Είχα πολλές συζητήσεις μαζί του τα τελευταία χρόνια και τους τελευταίους μήνες. Πριν φύγουμε για διακοπές είχαμε ξανά μια συζήτηση και ναι, μπορώ να πω πως θα παραμείνει. ”

“ Πιστεύω πως μια ομάδα όπως είναι η Liverpool χρειάζεται δύο κορυφαίους παίκτες στην θέση του τερματοφύλακα. Εμείς έχουμε δύο, τον Ali και τον Simon και αυτό είναι πολύ θετικό. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι μια πολύ καλή κατάσταση για την ομάδα μας. Είναι μια κατάσταση (να υπάρχουν δύο καλοί τερματοφύλακες στο ρόστερ), που την χρειαζόμαστε και γι’ αυτό θεωρώ, πως εμείς είμαστε μια χαρά. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. ”

Ο Simon Mignolet παραμένει ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας στο ρόστερ των Reds (εκτός από τον νεαρό Atherton) και για τον λόγο αυτό, ο Andrew Lonergan (35 ετών), ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Middlesbrough θα ακολουθήσει την ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για τα 3 φιλικά.

Μένει ο Simon Mignolet.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com