Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μπορεί να παίξει σε έναν βαθύτερο ρόλο ο Lallana»

Klopp: «Μπορεί να παίξει σε έναν βαθύτερο ρόλο ο Lallana»

O Adam Lallana στη φετινή pre-season των Reds.

Βασικός έχει ξεκινήσει και στα δύο φιλικά παιχνίδια της Liverpool ο Adam Lallana με Tranmere Rovers και Bradford χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάποιο.

Ο Jürgen Klopp λοιπόν ρωτήθηκε για τον Άγγλο μέσο και τόνισε πως μπορεί να αγωνιστεί σε έναν βαθύτερο ρόλο στον χώρο του κέντρου κατά την διάρκεια της νέας σεζόν.

Η απάντηση του Klopp όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να αγωνιστεί σε έναν βαθύτερο ρόλο ο 31χρονος:

“ Ο Adam είναι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε έναν τέτοιο ρόλο. Δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Εννοείται πως το απολαμβάνει και πάρα πολύ μάλιστα. ”

“ Για τον Adam όλα έχουν να κάνουν με τον ρυθμό που πρέπει να αποκτήσει. Να δείξει τα στοιχεία του παιχνιδιού του, στα οποία είναι καλός. Να κρατάει την μπάλα σε μικρούς χώρους, να πασάρει την μπάλα και όλα τα σχετικά και μερικές φορές να βγαίνει και στην πλάτη της άμυνας. Όταν αγωνίζεται μαζί με τον Milner, αυτό μπορεί να γίνει. Για εμάς αποτελεί ακόμη μια επιλογή που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Χρειάζεται απλά λίγη τύχη (ώστε να αποφύγει τους τραυματισμούς). Πρέπει να βγάλει την προετοιμασία χωρίς τραυματισμούς. Αυτό θα ήταν πολύ θετικό. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Jürgen Klopp και Adam Lallana στην περσινή νίκη επί της Huddersfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com