Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα πάρει την ευκαιρία του ο Wilson!

Θα πάρει την ευκαιρία του ο Wilson!

Πήρε την απόφασή του ο Jürgen Klopp και είναι έτοιμος να δώσει την ευκαιρία στον Harry Wilson να δείξει στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας, πως μπορεί να παραμείνει στο ρόστερ της Liverpool τη νέα σεζόν.

Πολλές ομάδες από Championship και Premier League έχουν ρωτήσει για τον Ουαλό διεθνή, όμως ο Klopp θέλει αρχικά να τον δει στην pre season της ομάδας και έπειτα να πάρει την τελική του απόφαση και να τον κρατήσει είτε τον δανείσει ξανά ή ακόμα και να τον πουλήσει, αν φτάσει κάποια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ομάδας.

Οι Reds έχουν ένα μήνα (Ιούλιο) γεμάτο φιλικούς αγώνες και ο Wilson, ο οποίος ξεχώρισε στην Championship με τη φανέλα της Derby County.

Αν αποφασίσει η Liverpool να βάλει πωλητήριο στον 22χρονο, θα ζητήσει ένα ποσό κοντά στα 25 εκατομμύρια λίρες. Ο James Maddison πωλήθηκε για 22 εκατομμύρια λίρες το περσινό καλοκαίρι στη Leicester από την Norwich και ο Michael Edwards θεωρεί πως ο Wilson αξίζει περισσότερα.

Τη σεζόν που μας πέρασε σκόραρε 18 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τη Derby County, ήταν ίσως ο πολυτιμότερος της ομάδας του Frank Lampard, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Liverpool.

O Harry Wilson πανηγυρίζει στο ματς του Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com