Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κάνει τα πάντα για να προλάβει το Copa Africa ο Keita

Κάνει τα πάντα για να προλάβει το Copa Africa ο Keita

Sadio Mane και Naby Keita με την κούπα του Champions League.

Με τίποτα δεν θέλει να χάσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Naby Keita και κάνει τα πάντα, προκειμένου να το προλάβει και να αγωνιστεί με την Εθνική Γουινέας στη γιορτή του Αφρικάνικου ποδοσφαίρου στην Αίγυπτο.

Ο Naby παραμένει τραυματίας από την πρώτη μέρα του Μαΐου και την ήττα στο Camp Nou από την Barcelona, αλλά δείχνει να βρίσκεται όλο και σε καλύτερη κατάσταση και ενδέχεται να μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής της Εθνικής Γουινέας, Paul Pot τόνισε πως ασκεί πιέσεις στη Liverpool, προκειμένου να αφήσει τον Keita να αγωνιστεί με την Εθνική του ομάδα.

Οι δηλώσεις του Pot για τον Keita:

“ Θα φύγει από το Liverpool την Δευτέρα μετά την πρωινή του προπόνηση και το βράδυ θα έχει φτάσει στη Γουινέα. Ασκώ μεγάλες πιέσεις στη Liverpool, προκειμένου να να αφήσει τον Keita να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. ”

“ Αν ο Naby δεν έρθει από σήμερα μαζί μας και δεν ξεκινήσει προετοιμασία, θα είναι δύσκολο να τον συμπεριλάβω στη λίστα για το Copa Africa. Εμένα μου είπε πως θα παίκει κόντρα στην Αίγυπτο. ”

Η Γουινέα αντιμετωπίζει αύριο το Μπενίν και στις 16 του μηνός την Αίγυπτο του Mohamed Salah στον τελευταίο της φιλικό αγώνα πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Ο Naby Keita τραυματίστηκε στον αγώνα του Camp Nou.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com