Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: « Η Liverpool μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι »

Guardiola: « Η Liverpool μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι »

Στη Liverpool αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά ο Pep Guardiola. Αυτή τη φορά στις τελευταίες δηλώσεις που πραγματοποιήσε στην ιστοσελίδα της Premier League.

Ο προπονητής της Manchester City δήλωσε πως οι Reds βοήθησαν την ομάδα του να γίνει καλύτερη και να πάρει τελικά το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Pep είπε τα εξής για τη Liverpool:

“ Η Liverpool μας βοήθησε να γίνουμε καλύτερη ομάδα και είμαι 100% σίγουρος γι’ αυτό. Όταν διεκδικείς το πρωτάθλημα μαζί με μια ομάδα, όπως η Liverpool, πρέπει να αναλυείς το παιχνίδι τους και είχαμε αναλύσει τις αντεπιθέσεις τους. Είχαμε αναλύσει την ποιότητά τους. ”

“ Θεωρώ πως μας έκαναν καλύτερη ομάδα. Η αξία των τίτλων πάντα μεγαλώνει, όταν απέναντί σου έχεις έναν σπουδαίο αντίπαλο. Δεν μπορώ να βρω πιο δύσκολο αντίπαλο από τη Liverpool. ” Δήλωσε ο Guardiola.

“ Υπήρξαν πολλές καθοριστικές στιγμές μέσα στη σεζόν. Ίσως η πιο σημαντική να ήταν όταν ήμασταν 7 βαθμούς πίσω και θα μπορούσαμε να βρεθούμε και 10 βαθμούς πίσω, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Βλέπαμε πως αγωνιζόταν η Liverpool και μας θύμιζε τη δική μας περσινή σεζόν. Οι παίκτες μας όμως δεν τα έβαλαν κάτω και αυτό ήταν το σημείο κλειδί τη φετινή σεζόν, που μας βοήθησε να πάρουμε το πρωτάθλημα. ”

Liverpool και Manchester City θα τεθούν αντιμέτωπες στο Community Shield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com