Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν θα δώσει φιλικό στο γήπεδο της Tottenham η Liverpool

Δεν θα δώσει φιλικό στο γήπεδο της Tottenham η Liverpool

Αλλαγή πλάνων για τη Liverpool και διακοπή συζητήσεων με την Tottenham. Οι Reds δεν θα δώσουν τελικά φιλικό στο νέο γήπεδο των Spurs, όπως ήθελαν, λόγω της συνάντησης των δύο ομάδων στον μεθαυριανό τελικό του Uefa Champions League στη Μαδρίτη.

Η Liverpool προτίμησε να διακόψει τις συζητήσεις με την ομάδα του Λονδίνου για την παραχώρηση του γήπεδου για έναν φιλικό αγώνα, ώστε να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους οπαδούς της ηττημένης στον τελικό ομάδας.

Το χορτάρι του Anfield δεν θα είναι διαθέσιμο στα τέλη Ιουλίου και οι Reds εξετάζουν ήδη τις εναλλακτικές τους με πιθανότερη τη λύση του Εδιμβούργου και Murrayfield. Η ομάδα του Klopp θα ήθελε να δώσει την συγκεκριμένη φιλική αναμέτρηση την Κυριακή 28 Ιουλίου και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει την Manchester City στο Wembley στο Community Shield.

Πρόθεση της ομάδας είναι να αντιμετωπίσει έναν μεγάλο σύλλογο στις 28 Ιουλίου και να δώσει ένα ακόμη φιλικό στο Anfield. Πιθανότατα μετά το Community Shield και πριν την έναρξη της Premier League, όταν δηλαδή θα είναι έτοιμο το θρυλικό γήπεδο των Reds.

Οι Spurs ήταν θετικοί στο ενδεχόμενο της παραχώρησης της έδρας τους στη Liverpool για έναν φιλικό αγώνα, όμως ο τελικός του Champions League ανάμεσα στους δύο συλλόγους άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Henderson υπογράφει αυτόγραφα στο περσινό φιλικό με την Torino στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com