Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Fabinho αποκάλυψε πως έγινε η μεταγραφή του στη Liverpool

Ο Fabinho αποκάλυψε πως έγινε η μεταγραφή του στη Liverpool

Για τη μεταγραφή του στη Liverpool μίλησε σε μέσο της πατρίδας του ο Fabinho και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να φορέσει τα κόκκινα, τον ρόλο του Firmino και τις συναντήσεις με τον Jürgen Klopp πριν τον περσινό τελικό του Uefa Champions League.

Ο ρόλος του Firmino ήταν ο εξής σύμφωνα με τον Fabinho:

“ Θυμάμαι πως ο Firmino μου έστειλε μήνυμα μετά από ένα καλό μου παιχνίδι με την Monaco κόντρα στην Marseille και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Είχα παίξει καλά και είχα σκοράρει σε εκείνον τον αγώνα. ”

“ Μου είπε πως ο προπονητής μας (Klopp) ενδιαφέρεται για εσένα και ήθελα να σου μιλήσω εγώ πρώτα. Μιλήσαμε για μερικές μέρες και μου είπε τα βασικά πράγματα για την ομάδα και την πόλη. ”

Πως πραγματοποιήθηκε τελικά η μεταγραφή:

“ Μετά η Liverpool ήρθε σε επαφή με τον μάνατζέρ μου, εκδήλωσε το ενδιαφέρον της και συναντήθηκα με τον Klopp. Μιλήσαμε για την ομάδα, το πλάνο, τους αγώνες και τις προπονήσεις. ”

“ Όσο πέρναγε ο καιρός, ήθελα να αγωνιστώ στη Liverpool όλο και περισσότερο. Είχα δηλώσει πως θα άφηνα τη Monaco, μόνο αν μια ομάδα με ήθελε πολύ. Η Liverpool με ήθελε πολύ και το έδειξε. Ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και η μεταγραφή μου ανακοινώθηκε και επίσημα μετά τον τελικό με την Real Madrid. ”

Για την προσαρμογή του και τις δυσκολίες τόνισε:

“ Ο Klopp έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και στην μεταγραφή μου και στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Έπαιξα σε όλα τα φιλικά και μάλιστα καλά, αλλά έπρεπε να περιμένω περισσότερο από όσο νόμιζα για την πρώτη μου εμφάνιση. ”

“ Οι άλλες παίκτες μου έλεγαν να παραμείνω ήρεμος και να περιμένω την ευκαιρία μου. Το ίδιο συνέβη με τον Chamberlain και τον Robertson. Τελικά ο Klopp μου έδωσε την ευκαιρία και έδειξα πως μπορώ να γίνω σημαντικός για την ομάδα. ”

Klopp και Fabinho μετά τη νίκη επί της Tottenham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com