Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kerr: « Ξεκίνησα να υποστηρίζω φέτος τη Liverpool λόγω Salah »

Kerr: « Ξεκίνησα να υποστηρίζω φέτος τη Liverpool λόγω Salah »

Τα αισθήματά του προς τη Liverpool αποκάλυψε στην συνέντευξη τύπου πριν τους τελικούς του NBA κόντρα στους Toronto Raptors, ο προπονητής των Golden State Warriors, Steve Kerr.

Ο πρώην παίκτης των Chicago Bulls είχε πανηγυρίσει στο Twitter την απίστευτη ανατροπή των Reds και πρόκριση κόντρα στην Barcelona.

Ο τεχνικός των Πολεμιστών εξήγησε πως ξεκίνησε να υποστηρίζει τη Liverpool και τον Mohamed Salah:

“ Το περσινό καλοκαίρι γοητεύτηκα από την ιστορία του Mo Salah. Η Αίγυπτος προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Έγω έχω ζήσει στην Αίγυπτο για 3 χρόνια, οπότε την έχω μέσα στην καρδία μου. ”

“ Οπότε από το καλοκαίρι ξεκίνησα να διαβάζω σχετικά με τον Salah. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Έχει κάνει πολλά σπουδαία πράγματα για την Αίγυπτο. Δίαβασα όλες τις ιστορίες για τον Salah και μετά από όλα δεν γινόταν να μην υποστηρίζω τη Liverpool. ”

“ Το απόφασισα χωρίς δεύτερη σκέψη (ότι έπρεπε να υποστηρίζει τη Liverpool). Παρακολουθούσα την Premier League, γιατί είναι το καλύτερο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε ένα απίστευτο επίπεδο και εγώ χρειάζομουν μια ομάδα (να ξεκινήσει να υποστηρίζει). Έτσι επέλεξα τη Liverpool, λόγω του Mo Salah. ” Αποκάλυψε ο Steve Kerr.

Πόσο έχει παρακολουθήσει τους Reds τη φετινή σεζόν:

“ Από τη στιγμή, που ξεκίνησε η σεζόν ξεκίνησα να βλέπω την ομάδα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Έβλεπα όλα τα ματς κάθε Σαββατοκύριακο. Ήταν μια μαγική σεζόν και το καλύτερο από όλα ήταν η απίστευτη ανατροπή με την Barcelona. ”

Ο Kerr μίλησε και για το ματς με την Barcelona:

“ Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά απίστευτο. Ήταν σαν να μας έλεγες (Golden State Warriors) πως πρέπει να πάμε στο Cleveland και να κερδίσουμε τους Cavaliers του LeBron με 25 πόντους διαφορά. Κέρδισαν με 4-0 την ομάδα του Messi. Είναι το ίδιο με το να κερδίσεις την ομάδα του LeBron με 25. ”

“ Ήταν πανέμορφο να τους βλέπεις να κάνουν την ανατροπή και μετά να τραγουδούν μαζί με τους οπαδούς. Μια ημέρα θα βρεθώ στο Anfield. ”

Ο Steve Kerr και ο Stephen Curry μετά το περσινό Game 4 στο Cleveland και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com