Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Salah μίλησε για τον τελικό και τον De Rossi

Ο Salah μίλησε για τον τελικό και τον De Rossi

Δεν μίλησε μόνο ο Jürgen Klopp στο Ιταλικό Sky Sports, αλλά και ο Mohamed Salah. Ο Αιγύπτιος μάλιστα ρωτήθηκε και για τον πρώην συμπαίκτη του και πρώην αρχηγό της Roma, Daniele De Rossi, ο οποίος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την αιώνια Πόλη.

Ο Ιταλός μέσος θα κλείσει τα 36 τον Ιούλιο, αλλά ο Mo δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει ξανά μαζί του, αλλά αυτή τη φορά στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου την, Premier League.

Ο Salah είπε τα εξής για τον Daniele De Rossi:

“ Είναι ένας θρύλος της Roma και του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο επειδή ήταν ένας καλός μου φίλος. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, είδα το ματς και την αποθέωσή του από τους οπαδούς. Έκανε πολλές θυσίες για την ομάδα και θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Του εύχομαι καλή επιτυχία για το μέλλον. Θα ήταν πανέμορφο να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, αλλά δεν ξέρω μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα ήταν όμως μεγάλη μου τιμή να παίξω ξανά μαζί του. Είναι ένας φοβερός παίκτης. ”

Για τον τελικό του Σαββάτου πρόσθεσε:

“ Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τον τελικό. Πέρυσι χάσαμε στο Κίεβο και φέτος θέλουμε να πάρουμε την εκδίκησή μας. Θα είναι πολύ δύσκολο, γιατί έχουμε απέναντί μας την Tottenham. Τερματίσαμε από πάνω τους στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν μετράει. Ο τελικός είναι ένα ξεχωριστό ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε. ”

Salah και De Rossi με τη φανέλα της Roma.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com