Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: « Να σκοράρω, να το σηκώσουμε και να πάρω το Copa Africa »

Salah: « Να σκοράρω, να το σηκώσουμε και να πάρω το Copa Africa »

Το μεγάλο του όνειρο εξήγησε ο Mohamed Salah με δηλώσεις του στο BEIN Sports, καθώς ανέφερε πως θέλει να σκοράρει το Σάββατο στον τελικό με την Tottenham, να κατακτήσει το τρόπαιο και έπειτα να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής στη χώρα του.

Ο Αιγύπτιος διεθνής μίλησε για τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό, στον οποίο θα αγωνιστεί με τη Liverpool:

“ Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ και δεύτερη φορά σε έναν τελικό. Ελπίζω να μπορέσω να αγωνιστώ σε ολόκληρη την αναμέτρηση αυτή τη φορά και να διορθωθούν όσα έγιναν στον περσινό τελικό. Να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να κατακτήσουμε το τρόπαιο. ”

“ Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός για εμάς. Χάσαμε τον πρώτο, αλλά τώρα όλοι αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με πέρυσι. Είχαμε μια καλή προετοιμασία στην Ισπανία και τώρα επιστρέψαμε στο Liverpool. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και θέλουμε να κερδίσουμε τον τελικό. ” Είπε ο Salah.

Ρωτήθηκε αν ονειρεύεται να σκοράρει κόντρα στην Tottenham στο Σάββατο:

“ Δεν είναι απλά ένα όνειρο! Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα και να σκοράρω στον τελικό, να το σηκώσουμε και έπειτα να πάρω και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. ”

Για την επιστροφή του Bobby Firmino για τον τελικό:

“ Ο Roberto είναι πολύ σημαντικός για εμάς και μας βοηθάει σε όλα μας τα παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και τον έχουμε ξανά μαζί μας. Μπορεί να μας βοηθήσει να πετύχουμε κάτι σπουδαίο. ”

Για τον αντίπαλο των Reds στον τελικό, Tottenham:

“ Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός και θα ήταν δύσκολος όποιος και αν ήταν ο αντίπαλος. Ο Ajax για παράδειγμα είχε κερδίσει τη Juventus και τη Real Madrid. ”

“ Έχουμε απέναντί μας την Tottenham, μια Άγγλικη ομάδα και πρέπει να κερδίσουμε τον τελικό. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κάνουμε τη δουλειά μας. ”

Ο Salah αφήνει πίσω του τον περσινό τελικό και θέλει να σκοράρει το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com