Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Virgil van Dijk εκφράζεται καθημερινά πως νιώθει στο Anfield

Ο Virgil van Dijk εκφράζεται καθημερινά πως νιώθει στο Anfield

  •  Υπάρχει ένας μοναδικός τρόπος με τον οποίο καθένας που έχει ενταχθεί στον σύλλογο απολαμβάνει τη ζωή εκεί και αυτή η ατμόσφαιρα τρέφει την επιτυχία της ομάδας. Αυτός ήταν και ο λόγος που έπεισε τον Virgil van Dijk να ενταχθεί στην ομάδα. Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Liverpoolfc.com δηλώνει με ενθουσιασμό,»αυτή είναι η ομάδα μου είμαι υπερήφανος που φοράω την φανέλα της κάθε μέρα.» Ο αντίκτυπος του ερχομού του στους Reds τον Ιανουάριο του 2018 ήταν καθοριστικός και πήρε επάξια τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς 2018-19 τον περασμένο μήνα αλλά ο ίδιος θα ήταν έτοιμος να αγνοήσει κάθε προσωπική διάκριση αν αυτό εξασφάλιζε την νίκη για την πλευρά του Jurgen Klopp στην Μαδρίτη αυτό το Σάββατο στον τελικό του Champions League απέναντι στην Tottenham Hotspur.
  • Ο Virgil van Dijk, έχει μείνει ακόμα ένα παιχνίδι και αυτό είναι ακόμα ένας τελικός Champions League. Πες μας πως σου φαίνεται?
  • Είναι πραγματικά υπέροχο! Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτήν τη σεζόν, η οποία έφτασε σχεδόν στο τέλος της άλλα προφανώς πρέπει να κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια, γι αυτό θα δώσουμε ότι καλύτερο διαθέτουμε και θα δούμε τι αυτό θα μας αποφέρει.
  • Ο τελικός του Σαββάτου τυγχάνει να είναι η 50 άστη εμφάνιση αυτή την σεζόν μετά από 38 συμμετοχές στην Premier League, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρχει ο φόβος ότι θα μπορούσε να χάσεις κάποιο επόμενο παιχνίδι. Ήταν απλά αδιέξοδος η συμμετοχή σε όσα περισσότερα ματς μπορούσες στην Premier League?
  • Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν υπάρχει ανώδυνο παιχνίδι. Φυσικά και είχα στιγμές οπού κατέβαλα υπέρ προσπάθεια κατά την διάρκεια της βδομάδας, αλλά όταν ερχόταν η ώρα για το σφύριγμα του αγώνα απλά έπρεπε να είμαι εκεί. Σιγουρευόμουν ότι έκανα αυτά που έπρεπε δηλαδή να τρώω καλά να κάνω θεραπείες και να αναρρώνω σωστά. Δεν ήταν εύκολο αλλά μέχρι τώρα λειτούργησε και έτσι έχουμε μόνο ένα ακόμα αγώνα να τρέξουμε.
  • Το ταξίδι στο Champions League, είχε καλές εμφανίσεις στα εντός παιχνίδια αλλά στα εκτός η νίκη γινόταν δύσκολη. Αλλά όταν χρειαζόσασταν το αποτέλεσμα και έπρεπε να ξεπεράσετε συγκεκριμένα μειονεκτήματα, ο πραγματικός χαρακτήρας της Liverpool έβγαινε μπροστά……… 
  • Νομίζω ότι πράγματι τα κάνουμε μόνοι μας λίγο δύσκολα. Υπήρξαν αλήθεια πολύ φτωχές εμφανίσεις στα εκτός ειδικά αυτό στο Naples και επίσης στο Belgrade. Το γνωρίζαμε και τα διορθώναμε στο Anfield και την βοήθεια του Alisson απέναντι στην Napoli με εκείνη την εξαιρετική απόκρουση. Μέτα τους ομίλους, στα νοκ-άουτ παιχνίδια ήμασταν πολλοί καλοί σταθεροί περνώντας την Bayern και μετά την Porto και έτσι μας αξίζει να βρισκόμαστε εδώ.
  • Η διαδρομή όμως είχε και τους ημιτελικούς με την Barcelona,παιχνίδια που ήταν εκπληκτικά για τους δικούς τους διαφορετικούς λόγους…….. 
  • Νομίζω ότι είχα αναφέρει μετά το ματς εκεί, για το πως μπορέσαμε και χάσαμε 3-0 και ήταν μεγάλο ερωτηματικό για μας το πως τα αφήσαμε να συμβεί. Είχαμε ευκαιρίες και ασκήσαμε και πίεση αλλά παρόλα αυτά χάσαμε και έπρεπε να βρούμε τρόπο να το ξεπεράσουμε. Αμέσως μετά από αυτό πίστεψα ότι μπορούσαμε να το αλλάξουμε παρόλο που ήτανε δύσκολο γιατί είχαν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες παγκόσμια και δεν έπρεπε να τους επιτρέψουμε την παραμικρή ευκαιρία για σκοράρισμα. Μετά το αρχικό του Divock όλοι νομίζω άρχισαν να το πιστεύουν. Αυτό απλά άλλαξε όλο το βράδυ μας.
  • Είναι ο 2 συνεχόμενος τελικός Champions League. Έβαλες τον εαυτό σου να τον ξαναδεί?
  • Για να είμαι ειλικρινείς δεν κοίταξα τίποτα πάρα μόνο τα γκολ. Τα δείχνουν παντού και έτσι δεν τα χάνεις. Ήταν μια δύσκολη βραδιά και πήραμε τα μαθήματά μας. Δεν είναι απλά το θα μπορούσα να το είχα κάνει καλύτερα, είναι μάλλον περισσότερο η εμπειρία και ότι άλλο την συνοδεύει από εκείνη τη βραδιά.
  • Με την Tottenham Ηotspur ο τελικός θα μοιάζει πιο πολύ με ματς της Premier League ή περιμένεις κάτι διαφορετικό από αυτό?
  • Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε παντού και πάντα. Είναι μόνο ένα ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Εμείς θα εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε να τους φέρουμε σε αρκετά δύσκολη θέση. Εμείς θα προετοιμαστούμε σωστά ξεκινώντας από εδώ την Marbella και έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει.
  • Τέλος Α μέρους
  • Οι οπαδοί περιμένουν ανυπόμονα τον τελικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com