Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: « Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και τώρα το απολαμβάνω »

Matip: « Πάντα πίστευα στον εαυτό μου και τώρα το απολαμβάνω »

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου της Liverpool μετά τον Jürgen Klopp, μίλησε ο Joel Matip και ρωτήθηκε για την εξαιρετική του φετινή φόρμα, την αμυντική βελτίωση της ομάδας, τον τελικό με την Tottenham, τον Klopp και τον Virgil van Dijk.

Ο Καμερουνέζος για την αμυντική βελτίωση των Reds είπε:

“ Πιστεύω πως ο Virgil έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αμυντική μας βελτίωση, αλλά έχουμε βελτιωθεί και συνολικά ως ομάδα στην άμυνα. Η άμυνά μας ξεκινάει από τον Bobby και καταλήγει στον Alisson. Ο Ali είναι καλός και με την μπάλα στα πόδια και μας βοηθάει αρκετά. ”

Για το γεγονός ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Klopp:

“ Εγώ πάντα πίστευα στον εαυτό μου και πιστεύω πως αυτό δεν είναι κακό. Τώρα έχω την ευκαιρία να παίζω βασικός και θέλω να την αξιοποιήσω. Έχουμε μεγάλη ποιότητα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και εγώ μέλος της. ”

Αν βιώνει την καλύτερη του περίοδο ως παίκτης της Liverpool:

“ Είναι μια πολύ καλή περίοδος για την ομάδα και έχουμε πολλές νίκες. Δεν είναι εύκολο να κάνω σύγκριση με άλλες περιόδους, αλλά πραγματικά το απολαμβάνω. ” Είπε ο Matip.

Για τον τελικό του Σαββάτου:

“ Είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του κόσμου. Εγώ από την πλευρά μου θέλω να το απολαύσω και να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ σε έναν τελικό. ”

Τέλος, για τον Virgil van Dijk:

“ Είναι πολύ καλός αμυντικά. Είναι πολύ ήρεμος με την μπάλα στα πόδια και κερδίζει πολλές εναέριες μονομαχίες. Δίνει πολύ μεγάλη σταθερότητα στην ομάδα. ”

Ο Matip εξαφάνισε τον Suarez στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com