Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: « Προτιμώ να παίζω στο κέντρο, κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Klopp »

Wijnaldum: « Προτιμώ να παίζω στο κέντρο, κάνω ό,τι μου ζητήσει ο Klopp »

Ο Gini Wijnaldum βρέθηκε στο πλευρό του Joel Matip στη συνέντευξη τύπου των παικτών ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού με την Tottenham και ο Ολλανδός τόνισε μεταξύ άλλων πως του αρέσει να αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, αλλά είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι του ζητήσει ο Jürgen Klopp, όπως συνέβη στο Camp Nou.

Ο Gini για την αγαπημένη του θέση στο γήπεδο είπε:

“ Εγώ προτιμώ να παίζω στο κέντρο, αλλά είμαι έτοιμος να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Για την επίθεση θεωρώ πως ο Daniel (Sturridge) και ο Divock (Origi) είναι καλύτεροι από εμένα. Είπα πάντως στον προπονητή πως είμαι διατεθειμένος να παίξω και στην επίθεση. ”

Πόσο σημαντικός είναι ο Bobby Firmino για τον τελικό:

“ Είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα. Ξεκινάει την πίεση από ψήλα και μπορεί πολύ εύκολα να γίνει και ένας έξτρα μέσος για εμάς. Στην άμυνα επίσης μας βοηθάει. ”

Αν αισθάνεται άγχος για τον τελικό:

“ Προσωπικά όχι. Δεν έχω καθόλου άγχος. Εγώ το βλέπω ως μια ευκαιρία να κερδίσουμε έναν τίτλο. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα και θεωρώ πως δεν έχουμε άγχος, αν και δεν μπορώ να μιλάω για τους συμπαίκτες μου, παρά μόνο για τον εαυτό μου. Θέλουμε να τον κερδίσουμε. ” Απάντησε ο Wijnaldum.

Αν η Liverpool είναι το φαβορί της αναμέτρησης:

“ Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον τίτλο του φαβορί. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι και θέλουμε να το κερδίσουμε. ”

Πως έφτασε η ομάδα στην ανατροπή κόντρα στην Barcelona:

“ Πιστεύω πως η ανατροπή έγινε επειδή το πιστέψαμε. Είχαμε χάσει με 3-0 στο εκτός έδρας ματς, αλλά είχαμε την ρεβάνς στο Anfield, οπότε έπρεπε να το πιστέψουμε. ”

Ο Wijnaldum έστειλε και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας:

“ Θέλω να τους πω ένα ευχαριστώ για την υποστηρίξή τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με την βόηθειά τους καταφέραμε να κερδίσουμε 4-0 την Barcelona και να κάνουμε την ανατροπή. Είναι κρίμα που κάποιοι δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν εισιτήριο και δεν θα βρεθούν στη Μαδρίτη. ”

Ο Gini Wijnaldum σκόραρε δύο γκολ για να στείλει τους Reds στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com