Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Florentino Perez: « Θα προσπαθήσω να πάρω τον Klopp στο μέλλον »

Florentino Perez: « Θα προσπαθήσω να πάρω τον Klopp στο μέλλον »

Μεγάλη συνέντευξη στο Ισπανικό, Onda Cero παραχώρησε ο πρόεδρος της Real Madrid, Florentino Perez και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Liverpool, στη νίκη των Reds επί της Barcelona, στο Anfield και φυσικά στον Jürgen Klopp, τον οποίο θαυμάζει και θα προσπαθήσει να φέρει στη Μαδρίτη τα επόμενα χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Αρχικά ρωτήθηκε για τους δύο προπονητές του τελικού του Champions League, Jürgen Klopp και Mauricio Pochettino:

“ Ο Klopp και ο Pochettino είναι φαινόμενα στον χώρο της προπονητικής. Δεν έχω προσπαθήσει ως τώρα να τους πάρω στη Μαδρίτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προσπαθήσω να το κάνω στο μέλλον. ”

Ο 72χρονος προπονητής εκθείασε την ατμόσφαιρα του Anfield, όταν ρωτήθηκε για τις συχνές αποδοκιμασίες του Santiago Bernabeu:

“ Ο Cristiano είχε ρωτήσει μια φορά τους οπαδούς, γιατί αποδοκιμάζουν τους παίκτες. Δεν είναι σωστό. Οι παίκτες ανήκουν στον σύλλογο και δίνουν τα πάντα για την ομάδα. Δεν αξίζουν τις αποδοκιμασίες, είναι σπουδαίοι επαγγελματίες. ”

“ Το Anfield χειροκρότησε τους παίκτες της Liverpool, όταν τους κερδίσαμε 0-3 το 2014. Ζηλεύω αυτή την ατμόσφαιρα. ”

Ο Perez μίλησε και για τη νίκη των Reds επί των Blaugrana με 4-0:

“ Δεν ήμουν χαρούμενος με την ήττα της Barcelona από τη Liverpool, αλλά αυτό δείχνει πόσο δύσκολο είναι το Champions League και πόσο σπουδαία δουλειά έχουμε κάνει. ”

“ Εγώ δεν χαίρομαι με τον πόνο των άλλων ομάδων. Όχι, δεν χάρηκα καθόλου. ”

Ζηλεύει το Anfield ο Florentino Perez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com