Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: « Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε άλλη μια ευκαιρία »

Klopp: « Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε άλλη μια ευκαιρία »

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του Jürgen Klopp ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού του Champions League κόντρα στην Tottenham και ο Γερμανός δήλωσε πάνω από όλα πως είναι χαρούμενος για την δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της Liverpool σε έναν τελικό Champions League.

Ο Klopp μίλησε για την δεύτερη ευκαιρία της ομάδας:

“ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ίσως είμαστε και πιο έμπειροι και να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα πως να διαχειριστούμε τις καταστάσεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όσα μας έφεραν ως τον τελικό. ”

Για την κατάσταση του Firmino και του Keita:

“ Για τον Naby δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αγωνιστεί, αν και έχει σημειώσει σπουδαία πρόοδο. Ο Bobby έχει ξεκινήσει προπονήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και έπειτα τον προφυλάξαμε για λίγο. Θα επανέλθει αύριο στις προπονήσεις. Θα είναι εντάξει το Σάββατο. Είμαι σίγουρος. ”

Αν η φετινή Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα, με την οποία έχει φτάσει σε έναν τελικό:

“ Δεν μου αρέσει να συγκρίνω ομάδες. Τις λατρεύω όλες. Όλες οι ομάδες μου τα δίνουν όλα. Αλλά πιστεύω πως δεν έχω φτάσει σε τελικό με καλύτερη ομάδα. Αυτό είναι αλήθεια. Είναι πανέμορφο που είμαστε ξανά σε τελικό. Έδειχνε δύσκολο στη φάση των ομίλων. ”

Για την ήττα στον περσινό τελικό:

“ Έχουμε μελετήσει τι συνέβη στον περσινό τελικό και έχει παίξει ρόλο στην προετοιμασία μας. Θυμάμαι πέρυσι στην επιστροφή από το Κίεβο, όλοι είχαν τα κεφαλιά κατεβασμένα στο αεροδρόμιο, αλλά τώρα το αεροπλάνο μας περιμένει ξανά και αυτό είναι υπέροχο. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Η περσινή μας ήττα δεν είχε να κάνει με την εμφάνισή μας. Χάσαμε νωρίς τον Mo και δεχθήκαμε δύο περίεργα γκολ… ”

Αν η παρουσία του σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό είναι η καλύτερη στιγμή στην προπονητική του καριέρα:

“ Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου είναι η άνοδος με την Mainz, αλλά αυτό ίσως αλλάξει αν κερδίσουμε τον τελικό. ”

Ποιο είναι το καλύτερο στοιχείο των φετινών Reds: 

“ Το καλύτερο στοιχείο της ομάδας είναι η συνεχής βελτίωση. Ο Milner είναι 33 και συνεχίζει και μαθαίνει και βελτιώνεται. ”

Ο Γερμανός απάντησε επίσης και στον Pep Guardiola:

“ Ο Pep δεν έχει φτάσει πρόσφατα σε τελικό, οπότε μπορεί να λέει πως το πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το Champions League. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η City ήταν καλύτερη στο πρωτάθλημα, αλλά το Champions League είναι μια διαφορετική διοργάνωση. ”

Για το επικό 4-0 κόντρα στην Barcelona:

“ Το ματς κόντα στην Barcelona είναι το καλύτερο που έχω δει στη ζωή μου. Είχαμε απουσίες και ήμασταν με 3-0 πίσω στο σκορ. Ακόμη και να είχαμε κερδίσει 2-0 ή 3-0, θα ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. ”

Ο Klopp θέλει να σηκώσει φέτος το βαρύτιμο τρόπαιο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com