Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > « Θέλει να υπογράψει τον Milner ως ελεύθερο η PSG »

« Θέλει να υπογράψει τον Milner ως ελεύθερο η PSG »

Μια ακόμη περίεργη και αβάσιμη μεταγραφική φήμη έκανε την εμφάνισή της σήμερα από Γαλλικό μέσο με πρωταγωνιστή τον James Milner της Liverpool.

Η Γαλλική εφημερίδα, La Parisien με σημερινό της δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Paris Saint-Germain για τον έμπειρο μέσο των Reds και τονίζει πως θέλει να φέρει στο Παρίσι με ελεύθερη μεταγραφή.

Στην όλη ιστορία υπάρχει όμως ένα βασικό πρόβλημα, ο Millie δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Liverpool. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, εκείνο του 2020 και θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα τουλάχιστον για τους 12 επόμενους μήνες.

Πάντως, σύμφωνα με τους Γάλλους ο Tuchel θέλει να προσθέσει παίκτες με εμπειρία στο ρόστερ των πρωταθλητών Γαλλίας, προκειμένου να φτάσει πιο κοντά στον μεγάλο στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Uefa Champions League.

Στον Γερμανό τεχνικό αρέσει και ο Bobby Firmino, όπως είχε αποκαλύψει το BBC, όμως ο Βραζιλιάνος άσος δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνει στο Anfield για πολλά ακόμη χρόνια.

Ο Milner σκοράρει κόντρα στην PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com