Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Origi: « Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ μου με την Barcelona »

Origi: « Δουλεμένο στην προπόνηση το γκολ μου με την Barcelona »

O Divock Origi πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ του εναντίον της Barcelona, πού έστειλε τη Liverpool στον τελικό της Μαδρίτης.

Δουλεμένο στην προπόνηση ήταν το γκολ που έστειλε τη Liverpool στον μεγάλο τελικό της Μαδρίτης κόντρα στην Tottenham Hotspur, όπως αποκάλυψε στις δηλώσεις του ο χρυσός σκόρερ, Divock Origi.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για το εξαιρετικό του τελείωμα στο τέταρτο γκολ της ομάδας εναντίον των Blaugrana:

“ Για να πω την αλήθεια, το σουτ μου ήταν δουλεμένο στην προπόνηση. Είχα δοκιμάσει ορισμένα τέτοια σουτ στην προπόνηση. Είχα σουτάρει με τέτοιο τρόπο στην προπόνηση και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. ”

“ Όταν είδα την μπάλα να έρχεται προς το μέρος μου, ήμουν σίγουρος, γιατί το είχα κάνει και στην προπόνηση. Αλλά εννοείται πως σε 10 προσπάθειες, μπορεί να φύγει εκτός τέρματος η μπάλα τις περισσότερες ή να βρει στο δοκάρι ή να καταλήξει ακριβώς στο κέντρο της εστίας. ”

“ Κόντρα στην Barcelona ήταν πιο δύσκολο, γιατί είχα την πλάτη μου γυρισμένη στην πλευρά της μπάλας. Έριξα μια ματιά στο κόρνερ και είδα τον Trent να κάνει την κίνηση και να εκτελεί το κόρνερ. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να ενεργήσω γρήγορα, να γυρίσω το κορμί μου 180 μοίρες και να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν ένα δύσκολο τελείωμα με τον τρόπο που ήρθε η μπάλα, αλλά ευτυχώς κατέληξε στα δίχτυα. Είμαι πολύ χαρούμενος.”

Ο Origi έστειλε τους Reds στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com