Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kane: « Είμαι έτοιμος για τον τελικό »

Kane: « Είμαι έτοιμος για τον τελικό »

Την ετοιμότητά του για τον τελικό του Σαββάτου επιβεβαίωσε ο Harry Kane με τις τελευταίες δηλώσεις του στην Daily Mail, καθώς ανέφερε ξεκάθαρα, πως ακόμη και αν ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, θα ήταν σε θέση να αγωνιστεί, καθώς έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου στη Daily Mail:

“ Ακόμη και σήμερα να ήταν ο τελικός, θα ήμουν σε θέση να αγωνιστώ. ”

“ Τώρα νιώθω καλά. Έχω ξεκινήσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσω να φτιάξω το επίπεδο της φυσικής μου κατάστασης. Από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι του προπονητή. Αυτός θα πάρει την απόφαση για το αν είμαι έτοιμος να ξεκινήσω ή όχι. Εγώ όμως αισθάνομαι πως είμαι καλά και είμαι έτοιμος να παίξω στον τελικό. ”

“ Έκανα σκληρή δουλειά τον τελευταίο καιρό και ατομικές προπονήσεις, προκειμένου να καταφέρω να επανέλθω στις κανονικές προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Προπονούμαι εδώ και μέρες με την ομάδα και έχω κάνει τα πάντα. Πλέον είμαι έτοιμος και για τον τελικό και για κάθε παιχνίδι, αλλά όπως είπα και πριν, όλα είναι στο χέρι του προπονητή. ”

Ο Kane θα προλάβει τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com