Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν ανανεώνει ο Camacho, όρισε τιμή πώλησης η Liverpool

Δεν ανανεώνει ο Camacho, όρισε τιμή πώλησης η Liverpool

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει τις επόμενες εβδομάδες ο Rafa Camacho από τη Liverpool, καθώς ενημέρωσε τον Michael Edwards, πως δεν θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, οπότε η πώληση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι η μοναδική λύση, εφόσον το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Οι Reds βρίσκονταν επί μήνες σε διαπραγματεύσεις με τον Πορτογάλο άσο, αλλά ο παίκτης απέρριπτε τη μια πρόταση μετά την άλλη. Απέρριψε και την τελευταία πρόταση ανανέωσης της ομάδας, με αποτέλεσμα να ορίσει η Liverpool τα 10 εκατομμύρια λίρες ως τιμή πώλησης.

Η Sporting Lisbon και η Wolves έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον 19χρονο και δεν αποκλείεται να κατεθέσουν πρόταση αγοράς στους Reds.

Ο Camacho βρίσκεται στο Anfield από το 2016 και δεν έχει ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα στην Marbella. Πραγματοποίησε μια εμφάνιση στη φετινή Premier League, στη νίκη με 4-3 επί της Crystal Palace στο Anfield και άλλη μια στο FA Cup στην ήττα των Reds στο Molineux από τη Wolves με 2-1.

Η Liverpool δεν θα πει το ναι σε πρόταση κάτω των 10 εκατομμυρίων.

Μπορεί ο Klopp να είχε εντυπωσιαστεί με την απόδοση του διεθνή Πορτογάλου στα περσινά φιλικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ήταν αρνητικός σε όλες τις προτάσεις ανανέωσεις.

Δεν ανανεώνει ο Rafa Camacho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com