Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Newcastle

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το διπλό επί της Newcastle

Μια πολύ σπουδαία και πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Liverpool το βράδυ του Σαββάτου στο St Jame’s Park κόντρα στη Newcastle και ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς για την αναμέτρηση, την αντίδραση της ομάδας του και το χρυσό γκολ του Divock Origi.

Ο Klopp για το παιχνίδι και την αντίδραση των παικτών του ανέφερε:

“ Μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Δείξαμε την πραγματική μας ψυχή, δείξαμε πάθος και δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. Ήταν απίστευτο. Το ίδιο έκανε και η Newcastle και μας έδωσε ένα πραγματικά καλό ματς. Ήταν ένα δύσκολο ματς για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. ”

“ Είχαμε παίξει μόλις πριν από τρείς ημέρες με την Barcelona και τώρα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την Newcastle και το ματς βέβαιως δεν ήταν φιλικό. Ήταν ένα κουραστικό παιχνίδι, αλλά κατά διαστήματα τα πήγαμε καλά και παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. ” Είπε ο Γερμανός.

“ Μου άρεσε πολύ και η αντίδραση των παικτών μετά την ισοφάριση και δεν είδα πολλά άσχημα σημεία στο παιχνίδι μας, αν εξαιρέσουμε την φάση του 1-1, η οποία δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί. ”

“ Όλα μας τα γκολ ήταν πανέμορφα και έχουν προέλθει από τους Pete Krawietz, Greg και James, τους αναλυτές μας. Προκρίθηκαμε για τον τελικό του πρωταθλήματος και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. ”

Για το τέρμα του Divock Origi:

“ Ήταν ένα πολύ κρίσιμο γκολ, τι άλλο πρέπει να πω; Ήταν σαν ένα παραμύθι. Μπορείτε να πείτε, ότι θέλετε για εμένα. Ότι δεν παίζει πολύ (ο Origi) και ο Shaqiri. Τώρα όμως πήρα αυτή την απόφαση και το λάτρεψα. Ήταν μια σπουδαία στιγμή. ”

Τι θα κάνει η ομάδα από εδώ και πέρα:

“ Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και το έχουμε αποδεχθεί εδώ και πολύ καιρό. Θα κάνουμε τα πάντα, πραγματικά τα πάντα και τα παιδιά θα τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Το πεπρωμένο θα αποφασίσει, αν τελικά θα είμαστε εμείς οι πρωταθλητές. Δείξαμε από το πρώτο δευτερόλεπτο, πως θέλαμε να κερδίσουμε και τα παιδιά θα είναι έτοιμα να παλέψουν και στον επόμενο αγώνα.”

Μια πολύτιμη νίκη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com